Arkadaşım ile evlerimiz arasında 200 ve 300 metre var. Benim evimde GigaFiber var ama onun evinde yok. O cadde üzerinde oturuyor, büyük ihtimalle altyapı onun evinin önünden geçiyor ama onlara bağlanmamış. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Ben 1000 Mbps kullanıyorum, o 30 Mbps bile alamıyor. Bi' yardım lazım. @Recep Baltaş hocam el atabilir misin?
Detaylar
Kim cevapladı?Mahalleden mahalleye değişiyor. TurkNet için Techolay'ın yaptığı bir harita mevcut. Eğer TurkNet'ten bahsediyorsanız haritaya göz atabilirsiniz.
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Özellikle mahalle belirtirseniz seviniriz.
Konu altına lütfen bölgenizde GigaFiber varsa belirtin. Buna göre haritayı güncelleyeceğiz.
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
Son düzenleme:
byderdo
Uzman
Arkadaşım ile evlerimiz arasında 200 ve 300 metre var. Benim evimde GigaFiber var ama onun evinde yok. O cadde üzerinde oturuyor, büyük ihtimalle altyapı onun evinin önünden geçiyor ama onlara bağlanmamış. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Ben 1000 Mbps kullanıyorum, o 30 Mbps bile alamıyor. Bi' yardım lazım. @Recep Baltaş hocam el atabilir misin?
Hocam zamanında aynı durumdan muzdariptim Türk Telekom veya TurkNet gelip altyapı kurmazsa hiçbir şey yapamıyorsunuz.
Bina yönetimi izin vermemiş olabilir.Vallahi sana şunu diyeyim benim evimde altyapı var, karşımdaki binada hiç altyapı yok.
mete01
Üstün
H-ayır hocam arkadaşlarımın yarısı orada kalıyor. Gelmiyor altyapı 1 yıldır.
Benim evimde Türk Telekom altyapısı var.Mahalleden mahalleye değişiyor. TurkNet için Techolay'ın yaptığı bir harita mevcut. Eğer TUrkNet'ten bahsediyorsanız haritaya göz atabilirsiniz.
Temelini atmış olduğum TurkNet GigaFiber haritası artık en güncel sürümüyle burada olacak:
Bu çalışmanın bazı bölümlerinde Donanım Haber ve Techolay forumunda paylaşılan haritalardan yararlanılarak geliştirmeler yapılmıştır.
- Recep Baltaş
- altyapı gigafiber harita turknet turknet gigafiber
- Forum: TurkNet
işte nasıl kurdurabiliriz bana 3 yıl önce gelen ona niye gelmedi kapısının önünden geçiyorHocam zamanında aynı durumdan muzdariptim Türk Telekom veya TurkNet gelip altyapı kurmazsa hiçbir şey yapamıyorsunuz.
Son düzenleme: