bedoo

Çalışkan
Arkadaşım ile evlerimiz arasında 200 ve 300 metre var. Benim evimde GigaFiber var ama onun evinde yok. O cadde üzerinde oturuyor, büyük ihtimalle altyapı onun evinin önünden geçiyor ama onlara bağlanmamış. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Ben 1000 Mbps kullanıyorum, o 30 Mbps bile alamıyor. Bi' yardım lazım. @Recep Baltaş hocam el atabilir misin?

Mahalleden mahalleye değişiyor. TurkNet için Techolay'ın yaptığı bir harita mevcut. Eğer TurkNet'ten bahsediyorsanız haritaya göz atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşım ile evlerimiz arasında 200 ve 300 metre var. Benim evimde GigaFiber var ama onun evinde yok. O cadde üzerinde oturuyor, büyük ihtimalle altyapı onun evinin önünden geçiyor ama onlara bağlanmamış. Bunu nasıl düzeltebiliriz? Ben 1000 Mbps kullanıyorum, o 30 Mbps bile alamıyor. Bi' yardım lazım. @Recep Baltaş hocam el atabilir misin?

Hocam zamanında aynı durumdan muzdariptim Türk Telekom veya TurkNet gelip altyapı kurmazsa hiçbir şey yapamıyorsunuz.

Vallahi sana şunu diyeyim benim evimde altyapı var. Karşımdaki binada hiç altyapı yok. :D canım ülkem.

Mahalleden mahalleye değişiyor. TurkNet için Techolay'ın yaptığı bir harita mevcut. Eğer TUrkNet'ten bahsediyorsanız haritaya göz atabilirsiniz.
Benim evimde Türk Telekom altyapısı var.

Hocam zamanında aynı durumdan muzdariptim Türk Telekom veya TurkNet gelip altyapı kurmazsa hiçbir şey yapamıyorsunuz.
işte nasıl kurdurabiliriz bana 3 yıl önce gelen ona niye gelmedi kapısının önünden geçiyor

Son düzenleme: