2017'den beri G102 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım bunun dışında Razer SteelSeries MSI Lenovo gibi markalarında mouse larınıda kulandım bunun dışında cevremdeki insanlara 17 adet G102 hediye ettim 1 ay sürmeden bozulacak Akakçe'den bulduğınuz mouse yerine 2.el G102 almak kesinlike mantıklı 1.5 haftadır Logitech G PRO X Superlight ve Logitech MX Master 3S kullanıyorum.
1 ay sürmeden bozulacak derken? Claw's mı? Sırf ismini Logitech kadar çok duymadığın için mi öyle diyorsun?
Aylardır kullanıyorum ve onlarca kişiye de aldırdım, alan herkes memnun. Bu fiyata rakipsiz bir mouse. Hatta rakiplerinden ayıran özelliklerini ve kendim de kullandığımı belirtmeme rağmen böyle konuşabiliyorsanız helal olsun. Ayrıca tebrik ederim, G102'yi "bozmadan" 8 yıl kullanabildiyseniz ne mutlu size. Ancak şu bir gerçek ki G102 hem sorunlu hem de berbat bir model, sırf ismi Logitech diye alınacak bir mouse değil. Umarım marka takıntınızı yenip de millete bilmeden sallamayı bırakırsınız diyorum kısacası.

Son düzenleme:
2017'den beri G102 kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım bunun dışında Razer SteelSeries MSI Lenovo gibi markalarında mouse larınıda kulandım bunun dışında cevremdeki insanlara 17 adet G102 hediye ettim 1 ay sürmeden bozulacak Akakçe'den bulduğınuz mouse yerine 2.el G102 almak kesinlike mantıklı 1.5 haftadır Logitech G PRO X Superlight ve Logitech MX Master 3S kullanıyorum.

Sorması ayıp Logitech size sponsor mu oldu maşallah G102'nin tedarik firması gibi dağıtmışsınız. Siz sorun yaşamadığınız sorun olmayacağı anlamına gelmiyor ki ben direk olarak 2. el mouse kullanımını da tavsiye etmiyorum ömrü çürümüş oluyor genelde. Rival 3 de scroll konusunda çok laf yer ama ben ve çevrem yıllardır hiç yaşamıyorken benim faremde bir ay önce scroll sorunu arkadaşımın faresinde ise 1 hafta önce tıklama sorunu yaşandı ki G102 fiyatına göre de çok iyi bir fare değil rakipleri daha üstün çoğu konuda.

1.5 haftadır Logitech G PRO X Superlight ve Logitech MX Master 3S kullanıyorum.

Bir markanın her şeyi kusursuz olamaz değil mi? O zaman RX 6700 XT güçlü diye WattMan riskli RX 550 de alalım.

Maalesef Techolay'da konu bulamadım. Kusura bakmayın.