Pttcell kullanıyorum ve niyetim Turkcell'e geçmekti. Aylık en fazla 1000 dakika tepe tepe yetiyor, asıl benim için önemli olan internet. Bütçe aralığım maksimum 300 çünkü faturaya fazla para vermek istemiyorum. Eğer uygun tarife bulamazsam Pttcell'den devam edeceğim gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Kendi kullandığım paket olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Türk Telekom müşterisiyim; aylık 250 TL gibi bir ücretle 20 GB internet, 1000 dakika ve 1000 SMS kullanım hakkına sahibim. 12 aylık taahhüt fiyatı bu şekilde ve açıkçası kullanım açısından fazlasıyla yeterli oluyor. Görselde paketim bulunuyor.
Dosya Ekleri
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Vodafone da 286 TLye 25 GB vardı sanki bir oraya bakın olmadi.
emilbreivik
Uzman
Turkcell kullanmanızı öneririm. Türk Telekom kullanıyorum ve internet rezalet. Taahhüttün bitmesine 2 ay kaldı, bittikten sonra Turkcell bayisinden geçiş yapacağım ben de. Bayide uygun fiyata daha güzel paketler oluyor nasıl oluyorsa artık.
Bende turkcell kullanıyordum ama 12 aylık taahhüt bitti ve bana 800 TL civarı bir fatura çıkardılar. Bende uygun fiyata türktelekomu buldum ve geçtim. Turkcell internetinden gayet memnundum, çoğu yerde rahatlıkla çekiyordu turkcell.Turkcell kullanmanızı öneririm. Türk Telekom kullanıyorum ve internet rezalet. Taahhüttün bitmesine 2 ay kaldı, bittikten sonra Turkcell bayisinden geçiş yapacağım ben de. Bayide uygun fiyata daha güzel paketler oluyor nasıl oluyorsa artık.
emilbreivik
Uzman
Bende turkcell kullanıyordum ama 12 aylık taahhüt bitti ve bana 800 TL civarı bir fatura çıkardılar. Bende uygun fiyata türktelekomu buldum ve geçtim yoksa internetden gayet memnundum çoğu yerde rahatlıkla çekiyordu turkcell.
Öyle yapmak lazım zaten. Ben 1 yıl Turkcell, 1 yıl Türk Telekom şeklinde kullanıyorum.
Mantıklıymış, bende denerim teşekkürlerÖyle yapmak lazım zaten. Ben 1 yıl Turkcell, 1 yıl Türk Telekom şeklinde kullanıyorum.