![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kod: Swar.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Evet yeni çıktı. Swarcow kanalında incelemesi var.Scyrox V8 yeni mi çıktı hocam. Önceden görmemiştim Wraith'de gezinirken.
Evet yeni çıktı. Swarcow kanalında incelemesi var.
V8 ile Mad R arasındaki farklar nedir hocam hangisi tercih edilmeli? Mad R tercih edildiğinden dolayı soruyorum.![]()
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
![]()
VXE MAD R Wireless Mouse
Kod: SWAR.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Fantech daha sağlam.V8 ile Mad R arasındaki farklar nedir hocam hangisi tercih edilmeli? Mad R tercih edildiğinden dolayı soruyorum.
Scyrox v8 ile mad R arasındaki tercih etme sırasını merak etmiştim hocam kalite anlamında
Görmedim. Malzeme kalitesi yakın. Scyrox'un sensörü daha kaliteli. Onun dışında özellikler aynı.Scyrox v8 ile mad R arasındaki tercih etme sırasını merak etmiştim hocam kalite anlamında