Pop alt seviye Focus'tan ama XL'si büyüktü diye hatırlıyorum. Focus'un boyutlar yetiyorsa Focus iyidir.
Daha uyguna da işimi görecek bir şey varsa olur demiş. Yani atıyorum 2K'lık bir kasa işimi görüyorsa onu tercih ederim demeye çalışmış sanırım. Sen ne yapardın hocam bu durumda? Focus 2'nin hava akışı olarak mı çok farkı var hazır gelmişken ben de aklıma kazıyayım senden birkaç şey.Pop alt seviye Focus'tan ama XL'si büyüktü diye hatırlıyorum. Focus'un boyutlar yetiyorsa Focus iyidir.
Kullandığım için önerdim zaten. Kullanmadığım bir kasa hakkında yorum yapmak istemedim. Daha iyi seçenekler kesinlikle vardır.Benzer fiyatlara DK431'de bulunuyor.
Üste 360mm sıvı soğutma desteği gibi gerektiği yerde pişman edecek bir farkta var diyebiliriz. Destek olarak daha çok yönlü bir kasa Nova mesh'e göre. Sac kalınlığı vs. de oldukça iyi deniyordu fiyatına göre. @The Man From Earth hocamın yorumunu beklemek en mantıklısı.![]()
Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 1.766,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha uyguna da işimi görecek bir şey varsa olur demiş. Yani atıyorum 2K'lık bir kasa işimi görüyorsa onu tercih ederim demeye çalışmış sanırım. Sen ne yapardın hocam bu durumda? Focus 2'nin hava akışı olarak mı çok farkı var hazır gelmişken ben de aklıma kazıyayım senden birkaç şey.![]()
![]()
@YXELEki Görüntüle 103184
Focus 2.
Eki Görüntüle 103185
Pop XL.
İkisinde de gelen fanlar aynı fanın 12 ve 14'lük versiyonları, Focus 2x14 Pop 3x12, o yüzden akışta aşırı bir fark fan açısından olmayacaktır. Düşük devir performansı Focus'un daha yüksek olacaktır diye tahmin ediyorum. LF3 360 veya Cooler Master V8 GTS gibi fantezik şeylere girmeyecekse Focus iyidir. P360A artık eski kalmaya başladı ve destekleri bir tık daha az, 240 AIO ve 34.5 santimlik dikey kartla kullanan niri olarak rahatça diyebilirim bunu. Tamamen kompaktlık peşindeyse olur, ancak diğer türlü Focus yönelmeli.
Eğer G360A bulursa çömsün ama![]()
Corax'ı cidden Allah bildiği gibi etsin, güpgüzel markayı harcadı çöp etti TR piyasasında.@wnairz 2. el dusunurseniz attigim konudaki ilan sahibi ile görüşün, uygun bir fiyata alınabilir. Şu an Türkiye piyasasında sıfır olarak satılmıyor zaten.
@wnairz 2. el dusunurseniz attigim konudaki ilan sahibi ile görüşün, uygun bir fiyata alınabilir. Şu an Türkiye piyasasında sıfır olarak satılmıyor zaten.
Kasayı alın diye demiyorum, ancak sıfırdan hiç bir farkı yok. Kasa tozlanmadı bile neredeyseHocam 2. ele girişmek istemiyorum sıfır düşünüyorum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.