3050 Ti laptopa Euro Truck Simulator 2 sürüm tavsiyesi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 13
En son sürümü oyna işte. 3050 Ti, ETS 2 için güçsüz bir GPU değil. Alıyorsun Steam'den, sonra indiriyorsun ve oynuyorsun. Bu kadar.
Zaten değil rahat oynatıyor ama bir ara el animasyon modu vardı onu kurmak için arıyorum şu an 1.51 de çalışmıyor.En son sürümü oyna işte. 3050 Ti, ETS 2 için güçsüz bir GPU değil.
- Makaleler
- 13
@TırcıDerler konuyu bu şekilde açsanız daha mantıklı olurdu. Konuda sorduğunuz soru ile beklediğiniz yanıt çok ayrı.
Zaten değil rahat oynatıyor ama bir ara el animasyon modu vardı onu kurmak için arıyorum şu an 1.51 de çalışmıyor.
Böyle ise bir önceki sürümü indirin. Ama bana kalırsa sırf bir mod için sürüm düşürmem. Mod yapanı darlayın ya da alternatifini bulun.
Bu aklıma yeni geldi aslında o modu kurmasam da olur 1.51 - 1.50 hariç sürüm arıyorum.@TırcıDerler konuyu bu şekilde açsanız daha mantıklı olurdu. Konuda sorduğunuz soru ile beklediğiniz yanıt çok ayrı.
- Makaleler
- 13
@TırcıDerler hocam 1.51 sürümü daha yeni çıktı, modlar da yavaş yavaş güncellenir. Bahsettiğiniz modu da kurmayacaksanız boşu boşuna eski sürümü oynamanın da bir anlamı yok yani. Sizin de bildiğiniz gibi sistem yeterli. Yok illaki düşüreceğim diyorsanız 1.49'a düşürün bari.
O zaman 1.49 a düşüreyim teşekkürler.@TırcıDerler hocam 1.51 sürümü daha yeni çıktı, modlar da yavaş yavaş güncellenir. Bahsettiğiniz modu da kurmayacaksanız boşu boşuna eski sürümü oynamanın da bir anlamı yok yani. Sizin de bildiğiniz gibi sistem yeterli. Yok illaki düşüreceğim diyorsanız 1.49'a düşürün bari.