Miss The Rage

Başarılı
Model: Acer Nitro 5 515-46
RAM: 1X 16 GB DDR5 4800MHz
Ekran kartı: 3070 Ti 8 GB 150W
İşlemci: Ryzen 7 6800H
-BIOS son sürüm güncel.
-Ekran kartı driverları, chipset driverları vs. bütün driverlar güncel.

MUX Switch açıkken ve kapalıyken poligonda bile gereğinden düşük FPS alıyorum, Valorant ayarlar en yüksek veya en düşük, 1080P'ya da 2K fark etmeksizin hepsini denedim ama FPS değerlerimde çok bir farklılık olmadı. İnternette izlediğim videolarda insanlar ölüm maçında bile 300 ortalama FPS alırken ben 200'ü zor görüyorum. 1 tane Single channel 16 GB RAM var, fakat ikinci RAM'i takıp Dual channel yapınca onun 100-150 FPS katacağını düşünmüyorum. Aklınıza gelebilecek bütün performans ayarlarını denedim gerek NVIDIA gerek Windows içindeki fakat pek bir farklılık yok maalesef. Bilgisi olan, fikri olan yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.
Cyberpunk'ta 150W çekiyor zaten bir problem yok. CoD MW3'te de rahat oynuyorum 100+ highlarda onda da bir problem yok. Valorant'ta yaşıyorum problemi.

1. Fotoğraf poligon
2. Fotoğraf Deathmatch
GPU1 AMD entegre grafik kartı
GPU2 3070 Ti ekran kartı (Kullanımı anormal çok düşük 2K kullansam bile.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Model: Acer Nitro 5 515-46
RAM: 1X 16 GB DDR5 4800MHz
Ekran kartı: 3070 Ti 8 GB 150W
İşlemci: Ryzen 7 6800H
-BIOS son sürüm güncel.
-Ekran kartı driverları, chipset driverları vs. bütün driverlar güncel.

MUX Switch açıkken ve kapalıyken poligonda bile gereğinden düşük FPS alıyorum, Valorant ayarlar en yüksek veya en düşük, 1080P'ya da 2K fark etmeksizin hepsini denedim ama FPS değerlerimde çok bir farklılık olmadı. İnternette izlediğim videolarda insanlar ölüm maçında bile 300 ortalama FPS alırken ben 200'ü zor görüyorum. 1 tane Single channel 16 GB RAM var, fakat ikinci RAM'i takıp Dual channel yapınca onun 100-150 FPS katacağını düşünmüyorum. Aklınıza gelebilecek bütün performans ayarlarını denedim gerek NVIDIA gerek Windows içindeki fakat pek bir farklılık yok maalesef. Bilgisi olan, fikri olan yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.
Cyberpunk'ta 150W çekiyor zaten bir problem yok. CoD MW3'te de rahat oynuyorum 100+ highlarda onda da bir problem yok. Valorant'ta yaşıyorum problemi.

1. Fotoğraf poligon
2. Fotoğraf Deathmatch
GPU1 AMD entegre grafik kartı
GPU2 3070 Ti ekran kartı (Kullanımı anormal çok düşük 2K kullansam bile.)
Dual Channel 150 FPS arttirmasa bile en az 60 FPS arttirir. Ayrica oyunu Nvidia Control Panel'den yuksek performansli Nvidia Cipi kullan diye isaretlediniz mi ?