Tavsiyeniz nedir? Elimdeki IEM'ler bunlar: Eki Görüntüle 78642
Şu an ZSN ile akustik vb. C10 ile de bass dinliyorum. EDX Pro da PC'de video izlemek için.
Zaten ruh halime göre değiştiği için 3 IEM sahibiyim. Şu aralar basslı pop ve basslı rap dinliyorum. CCA C10 ile son ses açıyorum ve arabadaki ses sistemi gibi bass veriyor ayrıca sözlerin sesi de ses yükselmesine rağmen yok olmuyor ve cızırtı yapmıyor. Ancak siz CCA'ya bulaşmayın dediniz. Ben de ne önereceğimizi merak ediyorum. Mantıklı bir öneri var ise sıradaki IEM'im olur.
Zaten ruh halime göre değiştiği için 3 IEM sahibiyim. Şu aralar basslı pop ve basslı rap dinliyorum. CCA C10 ile son ses açıyorum ve arabadaki ses sistemi gibi bass veriyor ayrıca sözlerin sesi de ses yükselmesine rağmen yok olmuyor ve cızırtı yapmıyor. Ancak siz CCA'ya bulaşmayın dediniz. Ben de ne önereceğimizi merak ediyorum. Mantıklı bir öneri var ise sıradaki IEM'im olur.
Benim için ince eleyip sık dokumanız beni çok mutlu etti sağolun ancak attığıniz link beni Amazon CA'ya yönlendiriyor ve TR'ye kargo yok. Amazon USA'e baktığımda ise pahalıya geliyor. Aliexpresste ucuza (1273) buldum. Benim haricimde almak isteyenler için de link bırakayım:
Benim için ince eleyip sık dokumanız beni çok mutlu etti sağolun ancak attığıniz link beni Amazon CA'ya yönlendiriyor ve TR'ye kargo yok. Amazon USA'e baktığımda ise pahalıya geliyor. Aliexpresste ucuza (1273) buldum. Benim haricimde almak isteyenler için de link bırakayım:
Collaboration of QKZ Audio & HBB With over 10 years of professional experience in HiFi industry, QKZ has been known for its extraordinary tuning and production technique. The newly launched earphone from QKZ is a collaboration with trustworthy HBB (Hawaiian Bad Boy from “Bad Guy Good Audio...
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Hocam merhaba öncelikle. Simgot EW100p kulaklığa sahibim ve ufak bir sinir sonucu kulaklığın kablosunu çektim ve ses gitti. Sanırım içindeki teller koptu diye düşünüp içini açtım ve kopmuş. Kablo fiyatlarına baktım ve kulaklıktan daha pahalı kablolar. Ucuza temin edebileceğim bir yer var mıdır? Bilgilisiniz sanırım o yüzden sorayım dedim.
Hocam merhaba öncelikle. Simgot EW100p kulaklığa sahibim ve ufak bir sinir sonucu kulaklığın kablosunu çektim ve ses gitti. Sanırım içindeki teller koptu diye düşünüp içini açtım ve kopmuş. Kablo fiyatlarına baktım ve kulaklıktan daha pahalı kablolar. Ucuza temin edebileceğim bir yer var mıdır? Bilgilisiniz sanırım o yüzden sorayım dedim.
Merhaba. Yurt içinde maalesef f/p bir kablo görmedim. Shenzhenaudio.com'dan da siparişler durduruldu artık. Türkiye içi yeni bir IEM alman daha mantıklı olur.
Merhaba. Yurt içinde maalesef F/P bir kablo görmedim. Shenzhenaudio.com'dan da siparişler durduruldu artık. Türkiye içi yeni bir IEM alman daha mantıklı olur.