Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Bu karar durumlarını hiç görmeden dün sabah saatlerinde mouse sipariş ettim. En son ürünüm kargolandı havaalanı deposunda görünüyordu. Benim siparişim bu durumdan etkilenecek mi? Sanırsam aynı durumu yaşayanlar olmuş ama aynı günlerde mi emin olamadığım için sormak istedim.
Benim dhgatetten gelen formam var ve şu an İstanbul havalimaninda sanirsam kargom gümrüğü bekliyor gibi gorunuyor 30 Mart'ta inmiş İstanbul'a uçakla formam. Ne durumdayiz bilen var mi ya 23'unde almistim ben urunumu.
Yaptıkları iş değil. Trendyol HB N11 almıyorum bir daha bu sitelerden. Bu yasa HB trenyol yüzünden. Adamlar yüzde 25 komisyon için bütün gümrüğü kapattırdı.
TR'de satıcılar çok kalitesiz ürünü çok pahalıya satıyorlar maalesef. Akıllı bilekliğe kordon alayım dedim, ürün yorumları içler acısı. Temu'dan almıştım ama bu mevzu çıktı. Hadi bu sipariş geldi diyelim, daha sonra ne olacak, TR'de satanlar zam yapacak. Akıllı bileklik fiyatına kordonunu alacağız. Malı üretenin ettiği kardan fazlasını kazanıyorlar, ilginç.