Bu karar durumlarını hiç görmeden dün sabah saatlerinde mouse sipariş ettim. En son ürünüm kargolandı havaalanı deposunda görünüyordu. Benim siparişim bu durumdan etkilenecek mi? Sanırsam aynı durumu yaşayanlar olmuş ama aynı günlerde mi emin olamadığım için sormak istedim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir şey olmaz, yasa yürürlüğe girmeden önce satın alınan ürünler muaftır.
Bir konuda daha muhabbeti geçiyor, yani umarız ki Temu Türkiye pazarını dikkate alır da bize şu kararı alanlara daha fazla saydırtmaz.Ben dün verdim siparişi. Sadece ödeme tamamlandı olarak gözükmekte henüz.
Ülkeden nefret ediyorum.
Bende mouse sipariş ettim (Ajazz159p). şu an gümrükte herhangi bir sıkıntı çıkartır mı?
Son durum gümrükleme tamamlandı olarak mesaj geldi arkadaşlar.
ppasha
Uzman
Son durum gümrükleme tamamlandı olarak mesaj geldi arkadaşlar.
Hocam gümrükler açıldı mı?
Bana Temu'dan böyle bir mesaj geldi. Kargo şirketine aktarılmasını bekliyorum.
TR'de satıcılar çok kalitesiz ürünü çok pahalıya satıyorlar maalesef. Akıllı bilekliğe kordon alayım dedim, ürün yorumları içler acısı. Temu'dan almıştım ama bu mevzu çıktı. Hadi bu sipariş geldi diyelim, daha sonra ne olacak, TR'de satanlar zam yapacak. Akıllı bileklik fiyatına kordonunu alacağız. Malı üretenin ettiği kardan fazlasını kazanıyorlar, ilginç.
Yeni konular
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-
-