Bu karar durumlarını hiç görmeden dün sabah saatlerinde mouse sipariş ettim. En son ürünüm kargolandı havaalanı deposunda görünüyordu. Benim siparişim bu durumdan etkilenecek mi? Sanırsam aynı durumu yaşayanlar olmuş ama aynı günlerde mi emin olamadığım için sormak istedim.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bir şey olmaz, yasa yürürlüğe girmeden önce satın alınan ürünler muaftır.
TR'de satıcılar çok kalitesiz ürünü çok pahalıya satıyorlar maalesef. Akıllı bilekliğe kordon alayım dedim, ürün yorumları içler acısı. Temu'dan almıştım ama bu mevzu çıktı. Hadi bu sipariş geldi diyelim, daha sonra ne olacak, TR'de satanlar zam yapacak. Akıllı bileklik fiyatına kordonunu alacağız. Malı üretenin ettiği kardan fazlasını kazanıyorlar, ilginç.
Maalesef düzgün esnaf kalmadı çoğu satıcı fahiş fiyatlarla bedava para kazanmanın peşinde bizde indirim kovalamak zorunda kalıyoruz.
Şu an durum bende böyle. Umarım sorunsuz bir şekilde gelecek.
Şu an durum bende böyle. Umarım sorunsuz bir şekilde gelecek. Eki Görüntüle 137462
Umarım gelir, bende gümrük işlemlerinin tamamlandıktan sonra aras'ın almasını bekliyorum.
KayzerAgustus
Uzman
Shenzenaudiodan sipariş geçecektim bu olayı öğrendim. Sizce alsam gümrükten geçer mi ?
SwArOn
Uzman
Şu an durum bende böyle. Umarım sorunsuz bir şekilde gelecek. Eki Görüntüle 137462
Benim bugün geldi 31'inde verdiğim sipariş.
Çok sevindim, benimki şu an transfer sürecinde 1-2 güne gelecek gibi.
Dün bir siparişim oldu, bu gün de başka bir siparişim kargoya verildi. Bilgilendireceğim gelirlerse.
Az önce geldi. 
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-