Evet hocam.

Yalnız SD kart yok cihazda.

V43.1 de aynı şekilde kaldı.

Shareden sonrasına ilerleyemiyor gibi. SD kart dil sürtüşmesi diyelim hocam. Bilgisayardan disk yöneticisinde burası ne kadar boyutta gözüküyor?

1781302831531.webp

500 MB gibi bir şeyse share dosyası açılamıyor demektir bir de başka USB ile de mümkünse deneyin hocam. Bazı usblerde boot desteği olmayabiliyor.

V35 ile kurdum hocam bayağı uğraştırdı. Şimdi dikey ekrandan çevirince sinyal kesiyor.Elle yaptım olmadı boot edince sistem ayarlarındam 90 derece döndürdüm yine emulatıonstatıon yüklenmiyor.

Global olarak çözünürlüğü 1280x800 ve 90 derece dönme verince boot filan normal şekilde yatay ilerliyor ama iş emulatıonstatıon a gelince çöküyor başlamıyor başlarsada dikey ekranın ortasında sıkışmış şekilde açıyor

Bunu çözemedim bir türlü

Alt ve üst e yazmıyoe sadece ortaya basıyor anlamadım gitti gpu mu uyumsuz yoksa fabrikasyon mu böyle yapılmış destek mi anlamadım

Dosya Ekleri

• IMG_0497.webp
    IMG_0497.webp
    168,6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_0489.webp
    IMG_0489.webp
    2,7 MB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
V35 ile kurdum hocam bayağı uğraştırdı. Şimdi dikey ekrandan çevirince sinyal kesiyor. Elle yaptım olmadı boot edince sistem ayarlarındam 90 derece döndürdüm yine emulatıonstatıon yüklenmiyor.

Global olarak çözünürlüğü 1280x800 ve 90 derece dönme verince boot filan normal şekilde yatay ilerliyor ama iş emulatıonstatıon a gelince çöküyor başlamıyor başlarsada dikey ekranın ortasında sıkışmış şekilde açıyor.

Bunu çözemedim bir türlü.

Alt ve üst e yazmıyoe sadece ortaya basıyor anlamadım gitti GPU mu uyumsuz yoksa fabrikasyon mu böyle yapılmış destek mi anlamadım.

Ben onu şöyle yapmıştım olan çözünürlüğün tersi yani 1280x800 ise 800x1200 de 90 derece. Bende de sıkıştırma vardı şu an sorunsuz. Ayrıca ikimizde de aynı tablet modeli mevcut eğer sorunun hala devam ederse müsait olduğumda disk imajını kopyalayıp atmayı deneyebilirim.

Ben onu şöyle yapmıştım olan çözünürlüğün tersi yani 1280x800 ise 800x1200 de 90 derece. Bende de sıkıştırma vardı şu an sorunsuz. Ayrıca ikimizde de aynı tablet modeli mevcut eğer sorunun hala devam ederse müsait olduğumda disk imajını kopyalayıp atmayı deneyebilirim.
Hocam tam yaptığınız conf dosyasını ve ya yazdığın komutları atabilir misiniz? 1280x800 ve 90 derece sağa dönüş verdim. Boot dönüyor ama ES dönmüyor hata veriyor.Bi yerde yanlış komut yapıyorum gibi . Daha sonra ES için olan komutu 800x1280 yaptım ve ES dikey olarak sorunsuz açıldı. Boot menüsü terminal filan hepsi yataydı.

İmaj atarsanız çok iyi olur ama sizi de yormak istemiyorum açıkçası

Hocam tam yaptığınız conf dosyasını ve ya yazdığın komutları atabilir misiniz? 1280x800 ve 90 derece sağa dönüş verdim. Boot dönüyor ama ES dönmüyor hata veriyor.Bi yerde yanlış komut yapıyorum gibi . Daha sonra ES için olan komutu 800x1280 yaptım ve ES dikey olarak sorunsuz açıldı. Boot menüsü terminal filan hepsi yataydı.

İmaj atarsanız çok iyi olur ama sizi de yormak istemiyorum açıkçası
Cihazı açtım hocam ama wifi çalışıyor ama bluetooth bağlanmıyor.çözümü var mı sizde?

Son düzenleme: