AbradolfLincoler
Başarılı
İyi akşamlar. Sistemimi 16 GB'den 32 GB RAM'e yükseltmek istiyorum. Anakartım 3000 MHz, buna göre fiyat performans RAM önerebilir misiniz?
Adamım elindeki RAM'i bilmeden neye göre öneri yapıyorsun? Ayrıca 16+8 24 eder.
Selam, DDR4 Ramler ve genelde MHz değerli 3000 veya 3200 oldukları zaman CL16 üzerine çıkmazlar. Bundan kaynaklı olarak da bu şekilde bir öneride bulundum. Tek modül veya çift modül olarak belirtmediği için tek modül üzerinde 8 GB'lık bir model önerdim. Kendim de uzun süredir APACER markasına ait RAM'ler kullandım. Yani ukalık olsun veya türevi gibi bir şey olsun istemiyorum ancak şunu söyleyeceğin son insanlardan birisiyim bence.2Elinizdeki RAMleri ve anakartınızı öğrenebilir miyiz?
Adamım elindeki RAM'i bilmeden neye göre öneri yapıyorsun? Ayrıca 16+8 24 eder.![]()
Vay be arkadaşımız üniversite okuyormuş. Özür dilerim kardeşim tamam haklısın üniversite okuyorsan. RAMini anakartını bilmediğin birine bomboş RAM önermek mantıklı haklısın. Anakartında 2 slot varsa ve 1x16 RAM kullanıyorsa ne olacak? Hiçbir şeyi önemsemeden öylesine önerip geçiyorsun.Selam, DDR4 Ramler ve genelde MHz değerli 3000 veya 3200 oldukları zaman CL16 üzerine çıkmazlar. Bundan kaynaklı olarak da bu şekilde bir öneride bulundum. Tek modül veya çift modül olarak belirtmediği için tek modül üzerinde 8 GB'lık bir model önerdim. Kendim de uzun süredir APACER markasına ait RAM'ler kullandım. Yani ukalık olsun veya türevi gibi bir şey olsun istemiyorum ancak şunu söyleyeceğin son insanlardan birisiyim bence.
Eki Görüntüle 137932
Selam, DDR4 Ramler ve genelde MHz değerli 3000 veya 3200 oldukları zaman CL16 üzerine çıkmazlar. Bundan kaynaklı olarak da bu şekilde bir öneride bulundum. Tek modül veya çift modül olarak belirtmediği için tek modül üzerinde 8 GB'lık bir model önerdim. Kendim de uzun süredir APACER markasına ait RAM'ler kullandım. Yani ukalık olsun veya türevi gibi bir şey olsun istemiyorum ancak şunu söyleyeceğin son insanlardan birisiyim bence.
Eki Görüntüle 137932
Selam, DDR4 RAM'ler ve genelde MHz değerli 3000 veya 3200 oldukları zaman CL16 üzerine çıkmazlar. Bundan kaynaklı olarak da bu şekilde bir öneride bulundum. Tek modül veya çift modül olarak belirtmediği için tek modül üzerinde 8 GB'lık bir model önerdim. Kendim de uzun süredir Apacer markasına ait RAM'ler kullandım. Yani ukalık olsun veya türevi gibi bir şey olsun istemiyorum ancak şunu söyleyeceğin son insanlardan birisiyim bence.
Eki Görüntüle 137932