Selam, DDR4 Ramler ve genelde MHz değerli 3000 veya 3200 oldukları zaman CL16 üzerine çıkmazlar. Bundan kaynaklı olarak da bu şekilde bir öneride bulundum. Tek modül veya çift modül olarak belirtmediği için tek modül üzerinde 8 GB'lık bir model önerdim. Kendim de uzun süredir APACER markasına ait RAM'ler kullandım. Yani ukalık olsun veya türevi gibi bir şey olsun istemiyorum ancak şunu söyleyeceğin son insanlardan birisiyim bence. :D
Eki Görüntüle 137932
Bu forum beni her geçen gün daha çok şaşırtıyor.

@Iorweth, @michaelscofield, Sevgili arkadaşlar, 16+8 = 24 ettiğini herkes biliyor. Kimsenin burada profesörlük veya bir şey tasladığı yok. Önerimi beğenmezsiniz, içine sinmez anlarım ve bunu da gayet olgun bir şekilde karşılarım. Ancak 16 + 8 = 24 eder diyip dalga geçmenizin bir anlamı yok. Teşekkürler.

Sevgili arkadaşlar, 16+8 = 24 ettiğini herkes biliyor. Kimsenin burada profesörlük veya bir şey tasladığı yok. Önerimi beğenmezsiniz, içine sinmez anlarım ve bunu da gayet olgun bir şekilde karşılarım. Ancak 16 + 8 = 24 eder diyip dalga geçmenizin bir anlamı yok. Teşekkürler.
O dediğimin matematik ile gram alakası yok. Eğer konu sahibinin anakartında 2 slot varsa ve 1x16 kullanıyorsa attığınızı aldığında 16+8 olur. Konu sahibinin sistem özelliklerini bilmeden boş öneri yapmanıza laf söyledim, matematiğinize değil.

@Iorweth, @michaelscofield, Sevgili arkadaşlar, 16+8 = 24 ettiğini herkes biliyor. Kimsenin burada profesörlük veya bir şey tasladığı yok. Önerimi beğenmezsiniz, içine sinmez anlarım ve bunu da gayet olgun bir şekilde karşılarım. Ancak 16 + 8 = 24 eder diyip dalga geçmenizin bir anlamı yok. Teşekkürler.
Sorun 16+8=24 değil. KS nin kullandığı Ramleri ve anakartı bilmeden öneri yapman.

H510M H anakart
OLOy 2x8GB OWL Black 3000mhz
Anakartınızda 2 slot var demek ki şuan kullandığınız RAMleri satacaksınız. Ayrıca anakartınız 3000 Mhz değil 3200 Mhz. Şunu alabilirsiniz.

Anakartınızda 2 slot var demek ki şuan kullandığınız RAMleri satacaksınız. Ayrıca anakartınız 3000 Mhz değil 3200 Mhz. Şunu alabilirsiniz.
Haklısın, konuyu açmadan önce kontrol etmem lazımdı. Mevcut RAM 3000mhz imiş.