Mertau

Gelişen
Merhaba,

Hepsiburada ya da faizsiz taksit yapabileceğim sitelerden 32 GB DDR5 RAM önerisine ihtiyacım var. Şu an arıyorum, acilen. Sürekli artıyor fiyatlar :S.

2x16 attım ama. Sadece 32 mi istiyorsunuz sormadım?

Evet 2X16. Ya çıldırmak üzereyim her geçen saat fiyatlar artıyor. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet 2X16. Ya çıldırmak üzereyim her geçen saat fiyatlar artıyor. :D
@Mertau Önerilen RAM gayet uygun ve yerinde fakat 6400 CL32 için çipin 1:1 mod açamayabilir EXPO sonrası 6000 1:1 mod çekip kullanman gerekecek eğer oc'dan anlamıyorsan ya da konu açman gerekecek. Ben ekstra olarak bunu öneririm, alabiliyorsan 6000 CL30 en uygunu olur normal kullanıcıya:

Hburada şart ise tükenmeden bu diyorum vade farksız taksit ile:

@Mertau Elini çabuk tutsan iyi olur, Nvidia sağ olsun AI mevzusuna piyasada çip bırakmadı tsmc ve sk hynix hıza yetişemiyor arz talep karsılanmıyor su anda global kriz var, 2026 sonu ya da 2027 bulacak en az.

@Mertau Önerilen RAM gayet uygun ve yerinde fakat 6400 CL32 için çipin 1:1 mod açamayabilir EXPO sonrası 6000 1:1 mod çekip kullanman gerekecek eğer OC'dan anlamıyorsan ya da konu açman gerekecek. Ben ekstra olarak bunu öneririm, alabiliyorsan 6000 CL30 en uygunu olur normal kullanıcıya:

Hburada şart ise tükenmeden bu diyorum vade farksız taksit ile:

@Mertau Elini çabuk tutsan iyi olur, NVIDIA sağ olsun AI mevzusuna piyasada çip bırakmadı TSMC ve SK Hynix hıza yetişemiyor arz talep karsılanmıyor su anda global kriz var, 2026 sonu ya da 2027 bulacak en az.

Ben XPG'yi 9.000 iken almadım. Hepsiburada'da şu an 14K. Bekledim, beklemez olaydım.