Radiofloyd

Çalışkan
Kız arkadaşım için en az 32 GB RAM'li, tercihen 1 TB hafızalı 5060 ekran kartı içeren bilindik markalardan bir laptop aramaktayım. ASUS TUF F16 i7 16 GB modellerin fiyatları uygun ama 32 GB RAM'e çıkıldığında saçma bir şekilde uçuyor fiyatlar. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde 2x8 koyarlar dikkat edin upgrade de patlamayın benim şansım yaver gitmişti 1x16 idi Acer Nitro almıştım.
Ayrıca RAM'i sonradan almak avantajlıydı ama bu piyasada sonradan eklemek artık pek avantajlı değil gibi aşağı yukarı aynı paralara geliyor bakarsınız.

ASUS'u ara sor veya satın alırken satıcıya sor.
Aynı modelde farklı model numaraları oluyor o numaraya göre anlaşılabiliyor 2x16 mı 1x32 mi vs.

Uzunca bir süredir incelediğim fakat henüz satın alamadığım bir ürün. 1X16 GB olanı alıp sonradan upgrade edebilirsin. Zaten halihazırda tek slot RAM ile de gayet iyi değerler veriyor. Soğutma, malzeme kalitesi vs. benzer bütçedeki laptoplardan çok daha başarılı.

Aynı modeli kullanıyorum. Ekstra RAM slotu bulunuyor. İleride eklemeyi düşünüyorum bende. Onun dışında modelden gayet memnunum. Şu aralar pek oyun oynamıyorum ama CP 2077'de denedim. Sıcaklıklar laptopa göre gayet iyi.