Makaleler
2
Genel olarak üniversite-ev arasında kullanılacak. Senede yaklaşık 4 defa ders notu ve oyun, oyun save dosyaları taşımak için depolama önerilerinize açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En az 32 GB olmasını kastetmiştim kapasitesine göre uygun fiyatlıysa her türlü öneriye açığım.
Hocam benim Amazon da baktığım kadarıyla, 100TL bandına 32 GB bellekler var fakat Kingston olanların yazma hızları çok yerlerde, SanDisk olanlar da 2.0 o fiyata. 130-140TL bandına gelince 3.0 32GB bellekler bulabiliyorsunuz da, oraya çıkarsanız da 30 daha verip bunu almak daha mantıklı. 150MB/sn okuma, 50-60Mb/sn de yazma sunuyor bu bellek kendim de kullanıyorum, belirli dosya formatlarında 70-80MB/sn yazma hızlarına çıkartabiliyorsunuz hatta.

Tabi hızlar, arabirim vs. önemli değilse sadece depolayacağım diyorsanız 32GB Kingston'u alıp da geçebilirsiniz 100TL'ye. Sandisk Cruzer Blade veya Glide almayın sadece, kronik modeller. Onu diyebilirim.

Son düzenleme:
İndirimde Adata UV150 64 GB 65TL'ye almıştım (keşte 2 tane alsaydım) fiyatına göre çok iyi performansı var bana göre