Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Söyledikleriniz arasından Linux Mint Debian ile denemeye başlarım. Olmadı bu cihazda Windows 8.1 ile devam ederim, zaten memnunum.

Linux denemelerime ise Intel Pentium N3350 - 8 GB DDR3 RAM'li cihazla devam ederim duruma göre. Bende eski cihaz bol. :)

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Söyledikleriniz arasından Linux Mint Debian ile denemeye başlarım. Olmadı bu cihazda Windows 8.1 ile devam ederim, zaten memnunum.

Linux denemelerime ise Intel Pentium N3350 - 8 GB DDR3 RAM'li cihazla devam ederim duruma göre. Bende eski cihaz bol. :)
Hocam hobine saygı duyuyorum ama ileride para kazanmaya yönelik daha öğretici hobiler edinmen iyi olacaktır.😅

LMDE en kolayi. Siralamasi Debian antix diye devam eder. Kolay gelsin :)

Arkadaşlar selam,

Zamanının canavarlarından olan LG x130 netbook'um hala yaşıyor. SSD kullanarak Windows 7 - 8.1 ile gayet hızlı çalışıyor ve hatta Windows 10 bile çalıştırabiliyorum. :)

Canım Windows XP çekiyor aslında ama bir Linux deneyimi yaşamak istiyorum. Ancak cihazın işlemcisi 32bit. Hemen konu açmadan önce kendim biraz araştırdım ve Zorin denemek istedim. Ancak USB'yi hazırlayıp yüklemeye çalışırken fark ettim ki Zorin'in 32bit sürümü yokmuş. Bu yüzden konu açıp tavsiye almak istedim. Öneriler için şimdiden teşekkürler.

LG x130 Sistem Özellikleri:

-İntel Atom N270 İşlemci (32bit)
-2 GB DDR2 RAM
-120 GB SSD
antiX Linux bu konuda en iyi tercih.

Hocam hobine saygı duyuyorum ama ileride para kazanmaya yönelik daha öğretici hobiler edinmen iyi olacaktır.😅
Paramı hobilerimden değil, mesleğimden kazanıyorum. :) Ayrıca daha keyifli hobilerim de mevcut. 20'den fazla enstrümana sahibim. Vücut geliştirme ile ilgileniyorum yıllardır. Yine yıllardır satranç çalışıyorum. Biraz da teknoloji ile ilgileniyorum. Hobilerim sayesinde çok şey öğrendim, merak etme. :)

Paramı hobilerimden değil, mesleğimden kazanıyorum. :) Ayrıca daha keyifli hobilerim de mevcut. 20'den fazla enstrümana sahibim. Vücut geliştirme ile ilgileniyorum yıllardır. Yine yıllardır satranç çalışıyorum. Biraz da teknoloji ile ilgileniyorum. Hobilerim sayesinde çok şey öğrendim, merak etme. :)
Hocam bu kadar şeye vakit ayırıp, kendinizi geliştirmeniz harika. Mesleğinizi merak ettim.