Evet, RAM'i daha sonra hızlı bir şekilde yükselteceğim. Sadece geçici olarak 1-2 ay falan kullanırım, o da işimi görür bana kalırsa. Hocam, attığınız güç kaynağıyla beraber gelen bir kasa var, bakabilir misiniz, nasıl, güzel mi?
bulamadım hani çok daha makulu arada ayrı ayrı toplasan birini 2. el birini sıfır zaten 7600tl falan yapıyor direkt aldım sorun olmaz diğer sistem parçaları nasıl sizce uygun mudur?
bulamadım hani çok daha makulu arada ayrı ayrı toplasan birini 2. el birini sıfır zaten 7600tl falan yapıyor direkt aldım sorun olmaz diğer sistem parçaları nasıl sizce uygun mudur?
A21, 360 mm’ye varan radyatörlere, 380 mm’ye varan uzunluğa sahip ekran kartlarına ve 165 mm’ye varan yüksekliğe sahip CPU hava soğutucularına destek sağlar.
www.gaming.gen.tr
Diğer parçalar iyi gayet, özellikle ramlerin overclock potansiyeli iyi. Ekran kartı olarak da minimum 4070S almaya çalış, 4070 biraz yetersiz kalır 4K da.
A21, 360 mm’ye varan radyatörlere, 380 mm’ye varan uzunluğa sahip ekran kartlarına ve 165 mm’ye varan yüksekliğe sahip CPU hava soğutucularına destek sağlar.
www.gaming.gen.tr
Diğer parçalar iyi gayet, özellikle ramlerin overclock potansiyeli iyi. Ekran kartı olarak da minimum 4070S almaya çalış, 4070 biraz yetersiz kalır 4K da.
Kaçırmışım maalesef zam gelmiş ama sorun olmaz arada çok büyük bir fark yok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ve 4K için RTX 4070 Super almayı düşünüyorum 2. el sizce büyük sorun yaratır mı? Ayarları mid high ve DLSS quality mod ile kullanırım zaten 60-100FPS garanti gibi
Ve son olarak işlemci tarafında i5 12400F kullanacağım benim monitör Dual çözünürlüğe sahip 1080p de 320 herz verebiliyor acaba bazı rekabetçi oyunlarda FPS sınırlandırması yaparak veya ayarlarla uğraşarak biraz darboğaz yapsa bile akıcı şekilde oynar mıyım yoksa 4K çözünürlükte kullanmam mı gerekiyor?