ÖSYM tarzı sorulara alışkın değilseniz çözememeniz normal. Ha bir de konuyu anladığınızdan emin misiniz? Çünkü TYT bazında soruya yaklaşım yöntemleri önemli oluyor. İşlem olarak bir sorununuz olmasa da konuya ne kadar hakimsiniz hani videoları izlerken veya hoca anlatırken her şey okey ama test kitabına geçince sorun oluyorsa bir şeyler anlaşılmıyordur demek ki.

Hocanın çözdüğü soruları anlıyorum kitabı açınca soruları da çözüyorum yanlışim çıkıyor ama ilk defa düzgün çalışıyorum kitapta bir de ÖSYM tarzı sorular var ama onları yapamıyorum.

Hocanın çözdüğü soruları anlıyorum kitabı açınca soruları da çözüyorum yanlışim çıkıyor ama ilk defa düzgün çalışıyorum kitapta bir de ÖSYM tarzı sorular var ama onları yapamıyorum.
ÖSYM tarzı sorular ağır geliyor olabilir çünkü yeni nesille daha çok harmanlanmış olmaları zorlaştırabiliyor. İstersen onlara ikinci bir kitabı da çözdükten sonra geri dönebilirsin ve minik bir tavsiye 2 ya da 3 kitabı paralel olacak şekilde yavaş yavaş bitirirsen daha da iyi olur her şey daha da çok pekişir. Mesela 345 ve Bilgisarmalı alırsın işte ikisinden de sayıları 2 3 günde bitirirsin sorular birbirini tekrar eder gibi olur ama iyice anlaşılır her şey ve unutmazsın kolay kolay. Çabucak bitirmeye çalışma. Zamana yay.

İyi de hocam soruyu cozemiyoruz ki zaten nasıl gelişsin.

Soruyu çözememe sebebiniz hep temel sorular çözüyor olmanız veya konunun tam oturmaması. Yeni nesil soru çözmediyseniz o konuda soru çözümleri izleyebilirsiniz. EyüpB en kolaydan başlayıp zora doğru giden sorular çözüyor. Bu soruları EyüpB çözmeden ilk kendiniz deneyin. Çözebilseniz bile çözümünü dinleyin. Böylece ileride hiç görmediğiniz tarzda bir soru çıksa bile mantık kurup çözebilir hale geleceksiniz. EyüpB sevmiyorsanız başka hocada olur.

Soruyu çözememe sebebiniz hep temel sorular çözüyor olmanız veya konunun tam oturmaması. Yeni nesil soru çözmediyseniz o konuda soru çözümleri izleyebilirsiniz. Eyüpb en kolaydan başlayıp zora doğru giden sorular çözüyor. Bu soruları eyüpb çözmeden ilk kendiniz deneyin. Çözebilseniz bile çözümünü dinleyin. Böylece ileride hiç görmediğiniz tarzda bir soru çıksa bile mantık kurup çözebilir hale geleceksiniz. Eyüpb sevmiyorsanız başka hocada olur.

Evet hocam yeni nesil soruları yapamıyorum.