Bütçe
35.000-40.000 TL

aotmedune

Uzman
Bu bütçe arasında en az 3 4 sene kullanabilecegim güncel kamerası iyi ve güçlü bir telefon arıyorum konuyu açma nedenim kullandığınız telefonlar hakkına sizden iyi veya kötü yorumlarınızı merak ediyor olmam neden tavsiye edersiniz veya neden etmezsiniz?

Bu bütçe arasında en az 3 4 sene kullanabilecegim güncel kamerası iyi ve güçlü bir telefon arıyorum konuyu açma nedenim kullandığınız telefonlar hakkına sizden iyi veya kötü yorumlarınızı merak ediyor olmam neden tavsiye edersiniz veya neden etmezsiniz?
Az çıkıp S25 almaya çalışın.

Onun dışında küçük istenirse S24 büyük isteniyorsa S24+ ancak S25’e çıkmanız çok çok daha iyi olur.

Sepette Buds FE kulaklık hediyesi var.
Bütçe artabilirse:
2 telefonda da 400 TL kupon var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka takıntım yok ama hayatımda hiç iOS kullanmadım deneyimlemek istiyorum ama bütçeme göre sadece iPhone 13 var sizce 2 3 sene iPhone 13 kullanmak mantıklı mi yoksa S24 mu almalıyım.