Bütçe
35.000-40.000 TL
Marka takıntım yok ama hayatımda hiç iOS kullanmadım deneyimlemek istiyorum ama bütçeme göre sadece iPhone 13 var sizce 2 3 sene iPhone 13 kullanmak mantıklı mi yoksa S24 mu almalıyım.
S24 de Exynos var. Kamera performansi icin islemci cok onemli. S25 alin bence. Fersah fersah deger.

Marka takıntım yok ama hayatımda hiç iOS kullanmadım deneyimlemek istiyorum ama bütçeme göre sadece iPhone 13 var sizce 2 3 sene iPhone 13 kullanmak mantıklı mi yoksa S24 mu almalıyım.
13 mü hayatta hayır.

Gerçekten bir 2022 cihazına bu kadar para vermek gereksiz. Emin olun OneUI 7 kat ve kat daha iyi.

Ana kamera performansının iPhone'da bir tık daha iyi olması dışında S24 ile 15 Pro'nun, S25 ile de 16 Pro'nun açıkcası bir farkı yok. Bunu böyle söyleyince özellikle belli bir kesim tarafından "fanboy" damgası yemek kolay oluyor ama yok, gerçekten fark yok. :D Bir de video lens geçişlerini sayabiliriz diye düşünüyorum ama gerçekten tırnak ucu kadar önemi yok.
Kısacası 16 Pro (S25'ten bahsediyorum) yerine düz 13 almak istiyorsanız, sahne sizin.