Bütçe
35.000-40.000 TL

30967

Çalışkan
35.000-40.000 TL bütçeye kadar 3050 veya 4050 ekran kartlı laptop arıyorum, ısınma problemi olmayan, Valorant, CS2, RDR2, Knight'da farm, pazar yapabileceğim laptop arıyorum. Kesinlikle yüksek grafik isteyen oyun oynamayacağım. Hepsiburada yahut Trendyol'dan olursa sevinirim, 9 taksitle alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim ne derse desin 3050 bir laptopa 40 bin verilmez 4070 bulunuyordu bu fiyatlara. Adamakıllı oyun bile oynayamayacak bu laptopla. 3050 çıkalı 5-6 sene oldu ölü kart.
Bak bakayım ne oynayacakmış. Bulunuyor demekle de olmuyor, varsa at bizde öğrenelim. Bi' dahakine bu olanları atarız eğer varsa.

Bak bakayım ne oynayacakmış. Bulunuyor demekle de olmuyor, varsa at bizde öğrenelim. Bi' dahakine bu olanları atarız eğer varsa.

Tamam hocam, sen 4 GB VRAM'li 3050'ye 40 bin ver, sonra forumda konu aç laptop neden oyunlarda kasıyor diye. İyi sosyaller. Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.

Tamam hocam, sen 4 GB VRAM'li 3050'ye 40 bin ver, sonra forumda konu aç laptop neden oyunlarda kasıyor diye. İyi Sosyaller. Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.

Bi' an inandım iyi bir tercih yapacaksın diye. Control Center reklamdan geçilmiyor, BIOS desen ayrı rezalet. Sorunlu bi' laptop öneriyorsun adama ve gelip burada bilmişlik taslıyorsun. Bir de hani 15.000 TL'si bunun? 15.000 TL'yi hayal dünyanda gördün herhalde.

Bi' an inandım iyi bir tercih yapacaksın diye. Control Center reklamdan geçilmiyor, BIOS desen ayrı rezalet. Sorunlu bi' laptop öneriyorsun adama ve gelip burada bilmişlik taslıyorsun. Bir de hani 15.000 TL'si bunun? 15.000 TL'yi hayal dünyanda gördün herhalde.

BIOS'la ne işin olacak senin format atıp Secure Boot ayarı açmaktan başka? Sorunlu olduğunu da kanıtlamalısın. Neyse, ben söyleyeceğimi söyledim; karar konu sahibinde, bana almayacak laptopu.