Bütçe
35.000-40.000 TL
BIOS'la ne işin olacak senin format atıp Secure Boot ayarı açmaktan başka? Sorunlu olduğunu da kanıtlamalısın. Neyse, ben söyleyeceğimi söyledim; karar konu sahibinde, bana almayacak laptopu.
Düzgün bir laptop varken sorunlu neden aldıralım? BIOS olayını geçersek, reklamdan geçilmeyen Center'la çok işi olacak. Buna ne diyeceksin? Reddite kaysan -kaymana da gerek yok, bu forumda kime sorarsan aynısını diyecek zaten- göreceksin.

Tamam hocam, sen 4 GB VRAM'li 3050'ye 40 bin ver, sonra forumda konu aç laptop neden oyunlarda kasıyor diye. İyi sosyaller. Bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.

2018 yılındaymışız gibi konuşmanız garip olmuş, dövizden haberdar mısınız acaba? Burada herkes biliyor 3050 bir laptopa o kadar para verilmeyeceğini, kimse keyfinden öneri yapmıyor. Alınmaz diyorsunuz da, o zaman para verin, konu sahibi iyi bir şey alsın. Bir de bunun üstüne cabasıymış gibi sorunlu cihaz önermişsiniz, yetmeyip BIOS'la ne işiniz var demişsiniz. 15.000 TL'ye 3050 bir laptop olduğuna dair de soru işaretlerim var açıkçası.

Yorum yok.

2018 yılındaymışız gibi konuşmanız garip olmuş, dövizden haberdar mısınız acaba? Burada herkes biliyor 3050 bir laptopa o kadar para verilmeyeceğini, kimse keyfinden öneri yapmıyor. Alınmaz diyorsunuz da, o zaman para verin, konu sahibi iyi bir şey alsın. Bir de bunun üstüne cabasıymış gibi sorunlu cihaz önermişsiniz, yetmeyip BIOS'la ne işiniz var demişsiniz. 15.000 TL'ye 3050 bir laptop olduğuna dair de soru işaretlerim var açıkçası.

Yorum yok.

Peki sizin içiniz rahat eder miydi güncel hiçbir oyunu kaldıramayan bir cihaza 40 bin vermek yine de az para değil bence, Omen'i sadece öneri için attım o bütçede daha iyileri bulunabilir ve aynı zamanda başkalarında olan sorun sizde de olmayabilir teknoloji şans işi.