Bütçe
40.000 TL

ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Yüksek lisans yapan ve sadece iş (Office, PDF), dizi, film için hafif, şarjı uzun giden bir laptop arıyorum kuzenim için. Ekran kartı olmasına gerek yok, iGPU yeterli. Aklımda Core Ultra 5 modelli olanlar var açıkçası. Huawei alan bir tanıdık vardı, tam modeli hatırlamıyorum ama epey hoşuma gitmişti, çok zarifti. Ayrıca ekranı dokunmatik olursa o da iyi olur ama bu opsiyon, şart değil.

Son olarak Intel olması da şart değil. TDP değeri olabildiğince düşük ama günlük işlerde ve Windows arayüzünde kasmaması gerekiyor. Şu model gibi bir şey de olabilir.

Asus Vivobook S14 M5406KA-PP128W AMD Ryzen AI 7 350 24GB 512GB SSD Windows 11 Home 14" OLED Taşınabilir Bilgisayar

@Quezzy @Blackraven @20424

Son düzenleme:
Oyun vs oynamıyorsa, Windows zorunlu değilse MacBook en iyi seçim olur.
Hocam şöyle iPhone kullanmıyor kendisi. Bir de Mac e alışmaya uğraşmasın. Benim eşimde Mac var o alıştı 2-3 haftada tamamen ana alıp direkt yüksek lisans tezi yazıcak, vakit kaybetmemesi lazım, ödevleri vs. var. Zenbook, Vivobook, Matebook ne olursa fiyat olarak en uygununu istiyorum ama dizüstü ile ilgili olmadığım için konu açtım.

Hocam şöyle iPhone kullanmıyor kendisi. Bir de Mac'e alışmaya uğraşmasın. Benim eşimde Mac var o alıştı 2-3 haftada tamamen ana alıp direkt yüksek lisans tezi yazacak, vakit kaybetmemesi lazım, ödevleri vs. var. Zenbook, Vivobook, Matebook ne olursa fiyat olarak en uygununu istiyorum ama dizüstü ile ilgili olmadığım için konu açtım.

Bütçe çıkarsa,
Bütçe çıkmazsa da,
Bunu öneririm.