Bütçe
35.000 - 45.000

gokomazo

Uzman
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Kardeşimin kullandığı laptop artık çok eskidi ve hem ders çalışırken hem oyun oynarken aşırı donma, takılma, görüntü gidip gelmesi oluyor. İstiyorum ki ona böyle 4060'lı güzel bir gaming laptop alayım ama laptop fiyatlarını, özelliklerinden pek anlayan bir insan değilim. Önerebilceğiniz, bak bu fiyata bu laptop kaçmaz dediğiniz gaming laptoplar varsa, paylaşırsanız sevinirim. Kardeşim FPS tarzı oyunları çok oynamaz. Genel de Moba-Survıval-Hikayeli oyunlara ağırlık verir. Ama ben almışken yine iyi bir laptop almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle iyi günler arkadaşlar. Kardeşimin kullandığı laptop artık çok eskidi ve hem ders çalışırken hem oyun oynarken aşırı donma, takılma, görüntü gidip gelmesi oluyor. İstiyorum ki ona böyle 4060'lı güzel bir gaming laptop alayım ama laptop fiyatlarını, özelliklerinden pek anlayan bir insan değilim. Önerebileceğiniz, bak bu fiyata bu laptop kaçmaz dediğiniz gaming laptoplar varsa, paylaşırsanız sevinirim. Kardeşim FPS tarzı oyunları çok oynamaz. Genel de MOBA-Survival-hikayeli oyunlara ağırlık verir. Ama ben almışken yine iyi bir laptop almak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçe 52bin çıkabilirse net Acer Nitro 16 öneririm. 7840HS ile 8840HS arasında verimlilik farkı var güç olarak pek fark yok.
Acer da 2K 165hz %100sRGB ekran var.
Soğutma kalitesi iyi hem bakır blok hem termal macun olarak sıvı metal kullanılıyor.

“Acer Nitro 16 AN16-41 Amd Ryzen 7 7840HS 16 GB 512 GB SSD Rtx 4070-8 GB Freedos 16" Wqxga 165 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLJEY.003”