Selam,
GameGaraj, Brand olarak benim için çok yeni. Bilmediğim sulara başkasını yönlendiremem.
Siz genel olarak ön yargılısınız okuduğum kadarıyla LOQ serisine değil mi? Oradan tavsiye edebileceğiniz model var mı? Faizsiz taksit sebepli soruyorum.
Diğer açıdan TUF F16'nın hangi modeli iyi olur? Referans bir link var mı? Sanırım metal kasaymış bu ürün.
Selam,
Bahsettiğiniz cihazın modeli nedir? LOQ 15ırx10'te bilinen pek sorun yok ama genel olarak kronik MB sorunlu diyorlar.
Son tahlilde tüm kablo girişlerinin arkada olması muazzam. Yanlarda olunca kulak gibi sağdan soldan kablo çıkıyor, sabit kullanımda. Fan egzoz sisteminin arka tarafa iletilmesi sorun teşkil etmiyor benim için.
Selam,
Platformda ilginç şekilde bu F16 çok övülüyor.
- Diğer yorumlara istinaden; Monster'de 12 taksit olayı var. GameGaraj daha yeni bir firma nazaran. F/P diye bir durum var ama müşteri deneyimi de önemli. Kaç kişi aldı, kaç kişi kullandı, kaç kişi ne yaşadı gibi istatistik kapsamındaki sorularda tüketicisi az olduğu için geri bildirim de az olur. Herkes geri bildirimleri forum, sözlük gibi platformlarda ne yazık ki yapmıyor.
- MSI cyborg tek fanlı, ve soğutucusu yetersiz olarak yorumlamıştım.
- Victusa bende karşıyım.
- Lenovo son dönemde beni de şok etti. 10 tane Legion aldıysak, 10'unda da absürt sorunlar gördük. Hatta bir servis deneyimimden bahsedeyim. Anakart değişimi için premium care hizmetleri kapsamında gelip yapmadılar. Bununla birlikte ben servise yolladım ve servis sıfır anakart ile el değmemiş cihazımım geri yolladı sonra takma işlemi için tekrar kendilerine ilettim İstanbul'a
- GameGaraj benim için haritanın açılmamış karanlık kısmı. Bu bölgeye arkadaşımı sokamam.