Bütçe
35.000 TL
35.000 TL maksimum bütçe ile Honor 400 Pro almayı düşünüyorum. Yoğun kullanımda (oyun / video düzenleme) bataryası kaç saat dayanır? Yük altında çok pil harcadığına dair yabancı forumlarda yazılar görmüştüm. Bu bütçeye başka alternatif var mı? Xiaomi, POCO ve S24 FE önermeyin. S24 FE işlemci olarak iyi olsa da optimizasyon açısından zayıf. 7 Gen-3 bile ondan daha stabilmiş.

Yuk altinda anormal bir tuketim goremedim testlerde. Diger 8 Gen 3'lu cihazlara yakin tuketiyor yukte. Bataryasi iyi bir urun.

S24 FE'nin stabilitesi de biraz arada. CPU'dan bahsediyorsak eh iste, GPU'dan bahsediyorsak kotu. Ama 7 Gen 3'un zirve guc seviyesine 2400e, 1 saatlik yukte bile dusemiyor mesela. O sebepten orta segmentle kiyaslama yapmak dogru sayilmaz.

Xiaomi pas geçersek bu bütçede bir de S24 var o da SD İşlemci ve ileriye dönük 12 GB RAM varken mantıksız kaçıyor.

Aktif olarak Honor 400 Pro kullanıyorum öneririm sarjı 1.5 güne yakın gidiyor. 6000 mAh sılıkon bataryasıda mevcut biliyorsundur zaten Max 85'e kadar şarj edıyorum %5 kalınca da o zaman sarja takıyorum. Ben 32000 liraya aldım tavsiye ederim.
En büyük artısı telefonun yapay zeka desteği hat safada. Uzun kullanımlara dayanıklı sarjı dayanıyor normal günlük hayattada kullanıyorum tavsiye ederim kesinlikle. Bataryası kamerası yapay zeka desteği gibi sayısız özellikleriyle bence alınır. Kendim kullandığım içinde gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Batarya konusunda gene diyorum endişen olmasın. İlave olarak şunu ekliyim yer yer çok aktif kullandığım oluyor yer yer kullanmıyorum. Bilgin olsun

Hatta direk deneyim olarak söyleyeyim. Şarj 84. dün sabah 6.30 da evden çıktım 8.25'e üsküdardaydım. Bu süreçte paso şarkı dinledim. Ders aralarında gezerken sosyal medya vb oralarda takıldım. 3 saat bir ara girdi orada aralıksız F1'in eski yarışlarını vb izledim. Eve dönerken gene yaklaşık 2 saate yakın şarkı vb. akşam gene Reels, facebbok vb oralarda takıldım. Yatmadanda Reels. Bu süreçte hiç sarja takmadım şu an sarjım %23 bizzat sana dünkü deneyimimi aktardım.

Son düzenleme:
35.000 TL maksimum bütçe ile Honor 400 Pro almayı düşünüyorum. Yoğun kullanımda (oyun / video düzenleme) bataryası kaç saat dayanır? Yük altında çok pil harcadığına dair yabancı forumlarda yazılar görmüştüm. Bu bütçeye başka alternatif var mı? Xiaomi, POCO ve S24 FE önermeyin. S24 FE işlemci olarak iyi olsa da optimizasyon açısından zayıf. 7 Gen-3 bile ondan daha stabilmiş.
S24FE zaten 35000TL’ye alınmaz. Honor 400 Pro güzeldir, yada S24+.