35.000 TL bütçede S24+ vs S25 FE vs Honor 400 Pro

Bütçe
35.000 TL
Makaleler
3
Yer
Ordu
S24+, S25 FE ve Honor 400 Pro arasında çok kaldım. Genel anlamda oyun, kamera performansı arıyorum ve sosyal medya kullanacağım. Bu taleplerimi en iyi hangi telefon karşılar ve neden? Önereceğiniz cihazın diğerinden üstünlüğü nedir? Açıkçası bu 3 cihaz birbirine çok yakın cihazlar. Bütçem ise en fazla 35.000 dolaylarında. Ne önerebilirsiniz?
Not: Kesinlikle Xiaomi, Redmi ve POCO cihaz düşünmüyorum. Zaten elimdeki Xiaomi cihazımın çıkardığı sorunlar yüzünden telefon değiştirmekteyim. Tekrar Xiaomi önermezseniz çok sevinirim.
Not 2: Apple da düşünmüyorum. Kullanım biçimime çok ters cihazlar olduğundan Android kullanacağım. Bu sebeple Apple önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence S24 Plus. Nedeni çok basit 2K ekran ve 4 GB RAM fazlalığı alınabilirliğini artırıyor. Tabii ki 1 Güncelleme daha iyi olacaktır ama S serisinin düzleri his olarak daha iyi hissettiriyor.

S24+ dusmuyor o fiyatlara yalniz ama alabilirsen en mantiklisi gibi.

Onun disinda 35k butce icin Honor 400 Pro gayet iyi.

S24+ bütçe çıkarsa çok daha iyi olur.
2K ekran.
12 GB RAM.
Artıları ve premium hissiyatından dolayı.

İleride profesyonel çekim düşünürseniz S24+ log video çekim özelliğine sahip. Öteki modeller sahip mi bilgim yok.

Bence S24 Plus. Nedeni çok basit 2K ekran ve 4 GB RAM fazlalığı alınabilirliğini artırıyor. Tabii ki 1 Güncelleme daha iyi olacaktır ama S serisinin düzleri his olarak daha iyi hissettiriyor.
Yani orası da öyle ama RAM ihtiyacını Honor 400 Pro'da karşılıyor hocam o yüzden arada kaldım biraz. Tabi güncelleme artısı da var unutmayalım.
S24+ dusmuyor o fiyatlara yalniz ama alabilirsen en mantiklisi gibi.

Onun disinda 35k butce icin Honor 400 Pro gayet iyi.
Güncelde 38.999 TL normalde o kadarına çıkamam gibi duruyor. Düz S24 mantıklı mı sizce?
Ben olsam 2 nesil eski telefonu almazdim bu butcede. S25 FE tercih edilebilir.
Yani ne bileyim hocam birkaç özellik artısı hala var S24+ için. S25 FE ise donanım açısından çok yakın sadece 12 GB değil 8 GB RAM mevcut.
S24+ bütçe çıkarsa çok daha iyi olur.
2K ekran.
12 GB RAM.
Artıları ve premium hissiyatından dolayı.
Açıkçası aynı fikirdeyim ama o kadar bütçe çıkar mı emin olamıyorum. Eğer zorlarsam belki olur düşünüyorum ama fiyatı umarım tavan olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…