Bütçe
35000 TL

emo4321

Üyecik
Selam,

Bu iki telefon arasında kaldım. Oyun oynamak vb. şeyler için kullanmayacağım. Benim için en önemli olan kısmı uzun ömürlü olması ve bataryası uzun giden bir cihaz yani mesela 3-5 yıl sonra YouTube'a girdim diyelim veya uygulamadan uygulamaya geçerken kasma donma olmasın ikisi arasında pek fiyat farkı olmadığı için size sormak istedim sizce en mantıklısı nedir?

Selam,

Bu iki telefon arasında kaldım. Oyun oynamak vb. şeyler için kullanmayacağım. Benim için en önemli olan kısmı uzun ömürlü olması ve bataryası uzun giden bir cihaz yani mesela 3-5 yıl sonra YouTube'a girdim diyelim veya uygulamadan uygulamaya geçerken kasma donma olmasın ikisi arasında pek fiyat farkı olmadığı için size sormak istedim sizce en mantıklısı nedir?
Honor 400 Pro derim ben. 100W hızlı şarj ve 6000 mAh batarya ile şarj konusunda çok daha memnun eder.

Selam,

S24 FE alınmaz. Yerine S25 FE daha iyi olur.
Honor 400 Pro ile S25 FE arasında uzun ömürlü kim olur dersen S25 FE olur. Nedeni uzun yazılım desteği, diğer silikon cihazlara göre silikon batarya Samsung kullanmadığı için çok dayanıklı bataryalar üretiliyor (675 döngü %97 pil sağlığı benim cihaz mesela. Çinli silikon karbon batarya kullananlar ise 800-1000-1200 döngüde oluyor genelde.) bu yüzden S25 FE sizin için en iyi seçenek.

Güncelleme takıntınız yoksa 14t Pro bence ama uzun süre güncelleme istiyorsanız S25 FE iyi olabilir.

Honor 400 Pro ve S24FE kıyaslanamaz, ikisi ayrı segment cihazları, işlemcileri denk değil.

Honor 400 Pro'daki Snapdragon 8 Gen 3 S24FE'deki Exynos 2400e'ye göre çok daha iyi.

Selam,

Honor 400 Pro daha iyi olur.