Bütçe
35.000 TL
Arkadaş için toplayacağız, güncel ekran kartı 1050 ve Trendyol üzerinden aldığı rezil bir sistem. Toplama bir sistem arıyorum. Genel olarak sadece CS2 ve LoL oynuyor. CS 2'de 200 üstü FPS almak istiyormuş.

@LH44
Çıkamaz maalesef, 35 sınır belki 37 falan işte.

RAM 6000 Mhz CL30 olacak şekilde.

Çıkarsa kastım denk gelirse demekti. :D

Soğutucu: NC3

Yani B580 alınması taraftarı değilim ama sonuç olarak sistemin artılarını da es geçemem.

Burada karar sizin. 5060 olan da alınabilir. DDR4 olması dışında pek sorunu yok. Terci sizde. 5060 daha mantıklı olabilir. B580 ile sorun çıkarsa uğraşması gerekir. Eğer tak çalıştır kafada ise 5060 daha iyi olur.

Yani B580 alınması taraftarı değilim ama sonuç olarak sistemin artılarını da es geçemem.
Soğutucuyu güncellemeye bütçe yetmedi. :D

Burada karar sizin. 5060 olan da alınabilir. DDR4 olması dışında pek sorunu yok. Terci sizde. 5060 daha mantıklı olabilir. B580 ile sorun çıkarsa uğraşması gerekir. Eğer tak çalıştır kafada ise 5060 daha iyi olur.

Soğutucuyu güncellemeye bütçe yetmedi. :D

Yani B580 ne oluyor tam olarak çok bilgim yok bu konularda, neye tekabül eder? Güncel sisteminden daha mutlu olur mu?

B580 taraftarı ben de değilim fakat bu bütçede F/P kalıyor.

Yani B580 ne oluyor tam olarak çok bilgim yok bu konularda, neye tekabül eder? Güncel sisteminden daha mutlu olur mu?
4060 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Daha mutlu olur kesinlikle.

B580 taraftarı ben de değilim fakat bu bütçede F/P kalıyor.

4060 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Daha mutlu olur kesinlikle.

Teşekkürler, bütçe çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa 5060 sistemi al diyeceğim çıkmaz ise alsın b580. her türlü mevcut sisteminden daha memnun ayrılır gibi.

Teşekkürler, bütçe çıkacağını sanmıyorum. Çıkarsa 5060 sistemi al diyeceğim çıkmaz ise alsın b580. her türlü mevcut sisteminden daha memnun ayrılır gibi.
B580 sistemde soğutucuyu NV3, RAM'i de 6000 Mhz CL30 olacak şekilde değiştirin. 36.5 oluyor o şekilde.