RapidLemming955
Yetkin
Kart tam oturmadı. Driver sorunları mevcut. Eğer sadece CS falan oynayacaksa pek sorun olmaz ama.Kart neden sorun çıkarabilir? İleride değiştirebilir mi?
Kart tam oturmadı. Driver sorunları mevcut. Eğer sadece CS falan oynayacaksa pek sorun olmaz ama.Kart neden sorun çıkarabilir? İleride değiştirebilir mi?
RAM (Kingston Beast CL30), PSU ve işlemci soğutucusu değiştirilse bu daha mantıklı geldi bana. İşlemci farkından dolayı CS 2 ve LoL'de daha iyi performans verecektir.![]()
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
ARC-ULTRA / INTEL Core Ultra 5 225F / INTEL ARC B580 12GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Toplama dediğim hazırdı. Yanlış yazmışım. Bu bütçede toplamak zor.
Biraz zor ya, ama söyleyeceğim.B580 yerine RTX 5060 tercih etsin. B580'i beğeniyorum performans olarak ancak Intel tercih etmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum.
B580 sistemde soğutucuyu NV3, RAM'i de 6000 MHz CL30 olacak şekilde değiştirin. 36.5 oluyor o şekilde.
Yaparsa çok daha iyi olur.Biraz zor ya, ama söyleyeceğim.
Bunları yapmasa çok problem olur mu?
SSD kalabilir, değiştirme.Biraz zor ya, ama söyleyeceğim.
Bunları yapmasa çok problem olur mu?