ZeQ

Uzman
Netflix izlerken görüntü biraz iyi olsun istiyorum. 2K tadında bir şeyler arıyorum. Ders film müzik için. Oyun yok.
30-35 arası bütçe var.

Al geç.

Verilerini yedek almayın unutma, pişman olursun. Google One 2 TB al. Yıllık 2.000 TL fazla gelebilir. Aylık yaparak, her ay 200 TL öde. Tavsiyemdir, pişman olanı çok gördüm.
45 watt ekran kartı, rezalet soğutması var. Alınmaz.

Her modeli böyle değildir. Ama veri depolama yönteminde kararım aynı.
Her modeli böyle değildir derken? Bütün Cyborg ve Thin modellerinde 45 watt ekran kartı ve tek fanlı soğutma var.

Oyun oynanmayacakmış. Şimdi okudum. Yukarıda atılan Huawei'yi alın.

Huawei güçlü mü işlemcisi ekran kartı falan çözemedim. 10/15 sekme açınca kasar mı? M2 veya M3 aklımda. Nasıl bir performans alacağımı tahmin edemediğim için karar veremiyorum. Masaüstü 4070, 32GB ram, ryzen 7700 sistem olunca takır takır çalışıyor o nedenle benzer performansı sekmeler arasında da bekliyorum laptop için :)

Huawei güçlü mü işlemcisi ekran kartı falan çözemedim. 10/15 sekme açınca kasar mı? M2 veya M3 aklımda. Nasıl bir performans alacağımı tahmin edemediğim için karar veremiyorum. Masaüstü 4070, 32GB ram, ryzen 7700 sistem olunca takır takır çalışıyor o nedenle benzer performansı sekmeler arasında da bekliyorum laptop için :)
Ultra 5 125H işlemci gayet yeterlidir. İçinde harici bir ekran kartı bulunmamakta. İşlemcinin içindeki dahili grafik birimini kullanıyorsunuz. Hatta Valorant, GTA 5 gibi oyunları da oynayabilirsiniz. Onun dışında 16GB RAM sayesinde 10/15 sekmede sorun yaşamazsınız. Mesela ben Brave kullanıyorum ve 39 sekmede 4GB RAM kullanıyor (kullanmadıklarımı verimlilik moduna alıyor). Onun dışında Macbook'lar gündelik kullanımda çok rahatlık sağlar. Fakat Ultra 5 125H Apple'ın M2-M3 işlemcileri ile karşılaştırılırsa hangisi daha güçlü bir bilgim yok maalesef.