Yani önereceğiniz başka laptoplar fiyatını hak etmediğinden mi seçenek az?
Geriye sadece R1 kasa Victus ve Nitro V15 kalıyor. R1 kasalarda hall sensör sorunu yok denecek kadar az ama cidden çok ısınıyor. V15 modellerin ise bin tane sorunu var. Ne kadar önermek istemesemde 4000 serisi isterseniz V15 NH.QSFEY.007 veya 15-FA1034NT 7N9V3EA bakabilirsiniz laptop standı koyarak azda olsa sıcaklığını azaltır.

Geriye sadece R1 kasa Victus ve Nitro V15 kalıyor. R1 kasalarda hall sensör sorunu yok denecek kadar az ama cidden çok ısınıyor. V15 modellerin ise bin tane sorunu var. Ne kadar önermek istemesemde 4000 serisi isterseniz V15 NH.QSFEY.007 veya 15-FA1034NT 7N9V3EA bakabilirsiniz laptop standı koyarak azda olsa sıcaklığını azaltır.
F16 o zaman ya.

@23783
@talongod
Arkadaşlar biraz darladım fakat 45k altı ne var onerebileceğiniz?
Eğer yine ısınma gibi sorunlar varsa belirtirseniz olur.

Casper Excalibur bir laptop göstermişti 45k civarıydı oradan aklıma geldi. Ek seçenek olarak söylerim.

Son düzenleme:
F16 o zaman ya.

@23783
@talongod

Casper Excalibur bir laptop göstermişti 45k civarıydı oradan aklıma geldi. Ek seçenek olarak söylerim.
Casper babamın markası olsa bile almam.

Bunlara bakabilirsiniz. Marka isterseniz Lenovo, daha iyi parçalar isterseniz GameGaraj.

F16 o zaman ya.

@23783
@talongod

Yukarıda atılan GameGaraj X5T alınabilir. Forumda çokça öneriyoruz.

Anakart yanma sorunu yok değil mi bu modelde? Kendime almayacağım için biraz daha mühim bir durum.

Teknoloji işi tamamen risk, ben yine de potansiyel sorunlu cihazı almazdım. Kendime almayacağım hiç bir cihazı önermiyorum.