Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Bu fiyat aralığında telefon bakıyorum ama telefonlar hakkında çok bilgim yok. Oyun oynamam, genelde Instagram kullanıyorum. Kamera benim için ikinci planda çünkü çok kullanmıyorum. Bu aralıkta önerebileceğiniz telefonlar var mı Ben de birkaç tane düşündüm, aşağıya link bırakacağım.(128 gb yeterli olur)

Babamın telefonu poco x5 pro ve çok memnun o yüzden poco olana çok sıcak bakıyorum fiyatı uygun uzun süre kullanmayı ve yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum sizin önerinizede açığım.

Son düzenleme:
HyperOS'i beğeniyorsanız tabii ki Poco X7 Pro çok güçlü bir alternatif. Poco F7, bütçeyi biraz daha zorlayıp Poco F7 Pro alabilirsiniz.

Ancak yine de HyperOS'e göre çok çok daha stabil ve kullanıcı odaklı arayüzler var. Bu fiyat aralığına en başta Honor 400 Pro, sonrasında S24 öneririm.

S24 alternatifi büyük telefon isterseniz S24 Plus.

HyperOS'i beğeniyorsanız tabii ki Poco X7 Pro çok güçlü bir alternatif. Poco F7, bütçeyi biraz daha zorlayıp Poco F7 Pro alabilirsiniz.

Ancak yine de HyperOS'e göre çok çok daha stabil ve kullanıcı odaklı arayüzler var. Bu fiyat aralığına en başta Honor 400 Pro, sonrasında S24 öneririm.

S24 alternatifi büyük telefon isterseniz S24 Plus.
Hocam HyperOS ben kısmen beyeniyorum Poco F7 şuan çok beyendim S24 küçük ve hafif olduğu için baya hoşuma gitmişti Honor hiç kullanmadım ve neredeyse hiç duymadım onuda araştıracağım teşekkür ederim.

Bu fiyat aralığında telefon bakıyorum ama telefonlar hakkında çok bilgim yok. Oyun oynamam, genelde Instagram kullanıyorum. Kamera benim için ikinci planda çünkü çok kullanmıyorum. Bu aralıkta önerebileceğiniz telefonlar var mı ben de birkaç tane düşündüm, aşağıya link bırakacağım.(128 GB yeterli olur)

Babamın telefonu POCO X5 Pro ve çok memnun o yüzden POCO olana çok sıcak bakıyorum fiyatı uygun uzun süre kullanmayı ve yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum sizin önerinizede açığım.

S24/S24+ Honor 400 Pro veya Mi 14T Pro.