Hocam 35k dedimde 35k büyük ihtimal telefona para vermem ama yine de bakacağım teşekkür ederim.
S24 Mi 14T Pro batarya anlamında üzebilir belki. POCO'ya o kadar para verilmez.
Dilersen yurt dışı Xiaomi bakabilirsin daha uyguna gelir.
Hocam 35k dedimde 35k büyük ihtimal telefona para vermem ama yine de bakacağım teşekkür ederim.
hocam yurt dışı kayıt falan bilmiyorum ek üret olur mu bir arkadaşım var neredeyse telefonu aynı görevde kullanıyoruz batarya üzmedi diyor büyük ihtimalle s24 alacağım hocam son bir soru daha sormak istiyorum s24 fe ile s24 araasındaki farka değer mi?S24 Mi 14T Pro batarya anlamında üzebilir belki. POCO'ya o kadar para verilmez.
Dilersen yurt dışı Xiaomi bakabilirsin daha uyguna gelir.
Hocam yurt dışı kayıt falan bilmiyorum ek üret olur mu bir arkadaşım var neredeyse telefonu aynı görevde kullanıyoruz batarya üzmedi diyor büyük ihtimalle S24 alacağım hocam son bir soru daha sormak istiyorum S24 FE ile S24 araasındaki farka değer mi?
S24 bakın. Belki Honor 400 Pro.Bu fiyat aralığında telefon bakıyorum ama telefonlar hakkında çok bilgim yok. Oyun oynamam, genelde Instagram kullanıyorum. Kamera benim için ikinci planda çünkü çok kullanmıyorum. Bu aralıkta önerebileceğiniz telefonlar var mı Ben de birkaç tane düşündüm, aşağıya link bırakacağım.(128 gb yeterli olur)
![]()
Samsung Galaxy S24 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 256 GB fiyatları 35.999,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 256 GB özelliklerini incele, 144 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Babamın telefonu poco x5 pro ve çok memnun o yüzden poco olana çok sıcak bakıyorum fiyatı uygun uzun süre kullanmayı ve yarı yolda bırakmayacak bir telefon arıyorum sizin önerinizede açığım.