Bütçe
35.000 TL

Colonell

Uzman
4 senedir A52 kullanıyorum ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 35K. Kamerayı sosyal medya için kullanıyorum. Ön kamerası da o yüzden önemli. Oyun oynamıyorum. Pil de o kadar önemli değil. A52 ile bir günü çıkarabiliyorum. Hangi telefonu tercih etmeliyim? Honor, Xiaomi, Nothing düşünmüyorum.

Tek lens olmasi sorun degilse 16e olabilir. On kamerasi rakibi S25 FE'den daha iyi. Alternatif istersen S24 Plus bakabilirsin butce cikip. Ki 16e icinde butce cikman lazim. Ben butce cikmak istemiyorum dersen o zaman S25 FE tek secenek oluyor.

4 senedir A52 kullanıyorum ve yeni bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Bütçem 35K. Kamerayı sosyal medya için kullanıyorum. Ön kamerası da o yüzden önemli. Oyun oynamıyorum. Pil de o kadar önemli değil. A52 ile bir günü çıkarabiliyorum. Hangi telefonu tercih etmeliyim? Honor, Xiaomi, Nothing düşünmüyorum.

S24 veya bütçe çıkarsa S24+ kameralar aynı ama ekran sizin için önemliyse Plus modelini tercih edin.

Tek lens olmasi sorun degilse 16e olabilir. On kamerasi rakibi S25 FE'den daha iyi. Alternatif istersen S24 Plus bakabilirsin bütçe cikip. Ki 16e icinde bütçe cikman lazim. Ben bütçe cikmak istemiyorum dersen o zaman S25 FE tek secenek oluyor.

40'a bütçe zorlayabilirim. 16e alıp almamak cok düşündürüyor.

40'a bütçe zorlayabilirim. 16e alıp almamak cok düşündürüyor.

Bence o telefon illada iPhone olsun diyen insanları iPhone kullanmaya ulaştırabilmek için tasarlanmış bir telefon geniş açı veya telefoto kamerası olmayan bir telefon kullanmak garip geliyor bana