Bütçe
35.000 TL
Samsung Galaxy S25 FE. İçindeki Exynos işlemci S24 serisindeki Exynos o yüzden sizleri üzmez. Onun dışında Çin piyasasından Xiaomi 15T veya 15TPro. Kamera pek önemli değilse POCO F8 Pro. Piyasaları nasıldır bilemiyorum

Poco'larin Türkiye cihazlari olanlarinin piyasasi iyi. YD cihazlarin piyasasi cop ama. Garanti bitimine 3-4 ay kala guzel fiyata satarsin.
Bildiğim kadarıyla ısınıyorlar hocam kasa vs. plastik işlemcileri iyi ama rakiplerine göre diğer özellikleri eksik kalıyor bide şebeke sorunları vardı galiba

iPhone 15. Sadece lanet ediyorum hocam anlatsam sığmaz sıkıntıları.
Birkaç örnek versen elindeki telefon çok kötü değil.

Kamerasi insanin ten rengini koyulastiriyordu 15 serisinin. Benimde tanidigim 15 Pro kullaniyordu. İllallah etti telefondan. Batarya kotu, isiniyor, kamera ayni fiyata satilan Android cihazlara gore vasat vs. Poco, kamera disinda her turlu 15'ten iyi.

Kamerasi insanin ten rengini koyulastiriyordu 15 serisinin. Benimde tanidigim 15 Pro kullaniyordu. İllallah etti telefondan. Batarya kotu, isiniyor, kamera ayni fiyata satilan Android cihazlara gore vasat vs. Poco, kamera disinda her turlu 15'ten iyi.
iPhone 15 serisi Apple'ın sorunlu bir serisi. Artı olarak bu bütçede 15'den daha iyi cihazlar mevcut.

Bildiğim kadarıyla ısınıyorlar hocam kasa vs. plastik işlemcileri iyi ama rakiplerine göre diğer özellikleri eksik kalıyor bide şebeke sorunları vardı galiba

Birkaç örnek versen elindeki telefon çok kötü değil.
Hocam nefret ettim katiyen kullanmak istemiyorum. 1-2 ay içinde değiştireceğim. Kullandığım ilk ve son iPhone olacak.

X6 Pro serisinde sebeke sorunu vardi. X7 Pronun kronigi yoktu. Throttle da yapmiyordu hatirladigim kadariyla. Tek sorunu cok dandik kasasi dedigin gibi. Fakat iPhone 15'inde kasasi asiri dandik. En ufak hasarda telefonun ederi kadar masraf cikiyor. Eger malzeme kalitesi de iyi olsun dersen Nothing Phone (3) oneririm. @1449

İkinci elden satıp elden çıkarmaya bak, ardından da eğer ki al-satçı birisi isen daha üst bir iPhone modeline geç. İllaki Android diyorsan, ikinci el piyasası umrumda olmaz diyorsan Nothing Phone 3 gibi egzotik bir telefon önerilebilir farklı deneyim adına. S25 FE gibi önerilere ek olarak diyorum.

X6 Pro serisinde sebeke sorunu vardi. X7 Pronun kronigi yoktu. Throttle da yapmiyordu hatirladigim kadariyla.
X7 Pro serisinin ilk 2 üretim partında da şebeke sorunu vardı. Sonra güncellemelerle çözdüler. Isınma sorunu dediğiniz gibi yoktu kendim kullandım. Şuanlık X8 serisinde kronik bir arıza gözükmüyor.