Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 35.000-40.000 TL
CanPatrioTic
Yetkin
İşlemci soğutucusu sıvı soğutucu, ssdyi ise kingston marka yapabilirsin.
DeepCool'un o modelleri çok iyi soğutma sağlayamıyorlar diye biliyorum. Daha sonra kendisi kule ya da sıvı bir soğutma alırsa daha mantıklı olur gibi.
İşlemci soğutucusu sıvı soğutucu, ssdyi ise kingston marka yapabilirsin.
Ama sistem güzel bu fiyatlara 5060Ti 16GB sistem zor bulunur zaten.
prime
Üstün
5060 8 GB almak istemiyorum şahsen bu paralara. 5060 Ti alternatifi öneriniz var mı? 9060 XT olabilir belki diye düşünüyorum.DeepCool'un o modelleri çok iyi soğutma sağlayamıyorlar diye biliyorum. Daha sonra kendisi kule ya da sıvı bir soğutma alırsa daha mantıklı olur gibi.
Ama sistem güzel bu fiyatlara 5060Ti 16GB sistem zor bulunur zaten.
Yukarıdaki arkadaşın attığı sistem güzel gibi, 5060Ti 16GB var. 9060XT ile de 5060 hemen hemen aynı performansta zaten ki 9060XT daha pahalı. 5060Ti'lı sistemi alın bence. Soğutucuyu çok önemsemeyin, stok soğutucuyla alın, gerekirse daha sonra da yeni soğutucu alırsınız.5060 8 GB almak istemiyorum şahsen bu paralara. 5060 Ti alternatifi öneriniz var mı? 9060 XT olabilir belki diye düşünüyorum.
CanPatrioTic
Yetkin
Attığım sistemde 8GB VRAM yok hocam 16GB VRAM'e sahip 5060ti mevcut. Sıvı soğutmayı da istemezseniz arkadaşın dediği gibi kule tipi bir fan alabilirsiniz.5060 8 GB almak istemiyorum şahsen bu paralara. 5060 Ti alternatifi öneriniz var mı? 9060 XT olabilir belki diye düşünüyorum.
prime
Üstün
Sizin sistem için demedim hocam. Bu bütçede çok 5060lı sistem gördüm ondan diyorum. Soğutma sıkıntı değil Thermalright kule tipi fan alırım soğutması iyi diye biliyorum.Attığım sistemde 8GB VRAM yok hocam 16GB VRAM'e sahip 5060ti mevcut. Sıvı soğutmayı da istemezseniz arkadaşın dediği gibi kule tipi bir fan alabilirsiniz.
Attığınız sistem güzel ama RAM yükseltmesi yapmak şart gibi. Ayrıca Sinerjide vade farksız taksitte yok sanırım.
Kasım indirimlerini mi beklesem diyorum sistem almak için. Acelem yok.
CanPatrioTic
Yetkin
Vakit derdiniz yoksa indirim kovalamak daha mantıklı olacaktır hocam.Sizin sistem için demedim hocam. Bu bütçede çok 5060lı sistem gördüm ondan diyorum.
Attığınız sistem güzel ama RAM yükseltmesi yapmak şart gibi. Ayrıca Sinerjide vade farksız taksitte yok sanırım.
Kasım indirimlerini mi beklesem diyorum sistem almak için. Acelem yok.
prime
Üstün
Bu sistemi indirime girerse alabilirim mesela. Vade farksız 9 taksit avantajı var o yüzden bütçeyi arttırabiliyorum böyle durumlarda.Vakit derdiniz yoksa indirim kovalamak daha mantıklı olacaktır hocam.
Aşağıdaki sisteme de bakabilirsiniz, daha uygun duruyor. Bazı kartlara da vade farksız 3 taksit imkanı var mış.Bu sistemi indirime girerse alabilirim mesela. Vade farksız 9 taksit avantajı var o yüzden bütçeyi arttırabiliyorum böyle durumlarda.