SunseTTime
Uzman
Hocam hikayeli oyunları açıyorum maksimum sabredebildiğim on dakika falan oluyor. Wolfteam, Pointblack, Zula, R6, BF1, SW BF2... Uzun süreli oynadığım oyunlara baktığımda hep rekabetçi FPS oyunları oluyor. Sadece Dead by Daylight, Silkroad bu kategorinin dışındaydı. Mouse reflekslerime de güvendiğimden takımı taşımak hoşuma gidiyor. 6 aydır mesela forumda neler çektiğimi görmüşsündür, mouse hareketi ile gözlerim kanadığı halde ısrarla rekabetçi oynuyorum. Geçen Secuzi marka bir gamepad önerilmişti, dedim alıp deneyeyim. BF1'de hem koşup hem sağ-sol dönüp aynı anda ateş etmek imkansız gibi bir şeydi. Refleks kullanamıyorsun yani. Bu tarz handikapları olmasa çoktan PS5'e geçerdim.Tabii her oyun orada olmuyor, CS, LoL ve MOBA oyunları olsun.
Fakat emin ol senin kadar rekabetçi oyun oynayan birisi olarak gözümü kapatıp geçtim. En büyük olay aslında o ömür törpüsü oyunlara ihtiyaç duymadığımı anladığım gündü. Valorant, Fortnite, Overwatch 2 gibi oyunları konsolda çok rahat oynuyorum zaten.
O yüzden diyorum zaten; rekabetçi odaklı biri olmadığı sürece PS5 alsın geçsin. Yoksa bilgisayar sorunları ile uğraşmaktan oyun oynayamıyor insan.