Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 350.000 TL
@Eagles @pesimist34
Efsane kasa Corolla diye sallayasım geldi ne diyorsunuz? En safe seçimlerden. Tabi bunu herkes bildiğinden 350k yı aşmışlardır :/
Eki Görüntüle 283348
Yağ gibi arabadır, bunun kardeşi Daihatsu Applehouse var mesela, o da fena değil.
Accent Era olabilir mesela. Ama bunu da alırken taksi, polis ya da şirket çıkması olmamasına dikkat etmek lazım. Ortalama kilometrelerde ele veriyor.
Punto olabilir, ama hangi motor mesela? Onları sürücü kurslarında çok ezdiler yıllar evvel. Tabii sürücü kursu çıkması olursa tavsiye edemem.
Mesela Getz denk getirilebilir.
SwArOn
Üstün
Accent era olabilir mesela. Ama bunu da alırken taksi, polis ya da şirket çıkması olmamasına dikkat etmek lazım. Ortalama kilometrelerde ele veriyor.
Çok anlamıyorum açıkçası onu fark edebilir miyim bilmiyorum çok araba kullanmadığım için eksperde ne cıkarsa araba hakkında anca onu bilirim vallahi.
Punto olabilir ama hangi motor mesela? Onları sürücü kurslarında çok ezdiler yıllar evvel. Tabii sürücü kursu çıkması olursa tavsiye edemem.
Ortalama 200-250km arasında olanlara bakıyorum örnek olarak şu ilanlar nasıl duruyor.
Bunlar temiz olur mu hocam bu fiyatlarda.
Yağ gibi arabadır, bunun kardeşi daihatsu applehouse var mesela, o da fena değil.
Hocam 25 yaşındayım ne kadar sağlam olsa da o kadar eski arabada almak istemiyorum hem yaş hem tip olarak çok ilgimi çekmiyor.
Arabayı görmeden anlamak zor ama en azında şu attığım ilanlardaki arabalara yorumunuz nedir?
Ek olarak şu aveolar nasıl kmler düşük bayağı.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Çok anlamıyorum açıkçası onu fark edebilir miyim bilmiyorum çok araba kullanmadığım için eksperde ne cıkarsa araba hakkında anca onu bilirim vallahi.
Ortalama 200-250km arasında olanlara bakıyorum örnek olarak şu ilanlar nasıl duruyor.
Hocam 25 yaşındayım ne kadar sağlam olsa da o kadar eski arabada almak istemiyorum hem yaş hem tip olarak çok ilgimi çekmiyor.
Arabayı görmeden anlamak zor ama en azında şu attığım ilanlardaki arabalara yorumunuz nedir?
Ben olsam Punto alırım. Yokuşlarda o da kötü ama bunlar daha da kötü. Atmosferik araç her zaman son seçenek olmalı aşırı büyük hacimli değilse.
Onlar genelde çok deneyimli kişilerin tespit edebileceği zor şeyler, çok deneyimlilerin bile gözünden kaçabilir.
Ben zaten al diye demedim onları, sadece yorumladım. Efsane kasa Corolla ve Applause konforu çoğu güncel modelde hâlâ yok.
DOHC motor atmışsın, o motor gayet iyidir. Performans konusunda da üzmez, Getz hafif bir araba aynı zamanda. O motor kasayı rahat kaldırıyor. Punto yerine DOHC motorlu Getz tercih ederim şahsen.
Punto da olur bu arada. Ama şehir içi ağırlıklı kullanacaksan benzinli Getz daha mantıklı.
Chevrolet markasına çok sıcak bakmıyorum hocam, onlar aslında Chevrolet değil Daewoo.
Sen ekspertize sokup motor, şanzıman, direkler, şase, podye, hava yastıkları ve emniyet kemerleri sağlam mı onları kontrol ettir. Çünkü alacağın arabada boya ve değişen illaki olacaktır. Bu arada bütçene göre linkler fena değil hocam. Tabii biraz kafa yorarak her zaman daha temiz araçlara denk gelme ihtimalin var. Bu aralar piyasa çok sıkışık, araç satanlar alıcılarla iyi pazarlık yapıyor.
Son düzenleme:
SwArOn
Üstün
DOHC motor atmışsın, o motor gayet iyidir. Performans konusunda da üzmez, getz hafif bir araba aynı zamanda. O motor kasayı rahat kaldırıyor. Punto yerine DOHC motorlu getz tercih ederim şahsen.
Punto da olur bu arada. Ama şehir içi ağırlıklı kullanacaksan benzinli getz daha mantıklı.
O zaman bir süre getz ilanlarını da takip edeyim denk getirirsem temizini artık hayırlısıyla alırız. Teşekkürler yorumlarınız için.