Selam arkadaşlar, içine şarkı atıp arabada dinleme gibi bir düşüncem var, bana uygun fiyatlı en az 128 GB bir SD kart önerir misiniz?
Bütçeyi tam veremiyorum piyasayı bilmediğimden ama 250-350 TL olabilir.
En ucuz Samsung Evo Plus MB-MC64KA Class 10 UHS-I U1 A2 V10 64 GB Micro SD Kart fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Evo Plus MB-MC64KA Class 10 UHS-I U1 A2 V10 64 GB Micro SD Kart özelliklerini incele, 268,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selam arkadaşlar, içine şarkı atıp arabada dinleme gibi bir düşüncem var, bana uygun fiyatlı en az 128 GB bir SD kart önerir misiniz?
Bütçeyi tam veremiyorum piyasayı bilmediğimden ama 250-350 TL olabilir.
En ucuz Samsung Evo Plus MB-MC64KA Class 10 UHS-I U1 A2 V10 64 GB Micro SD Kart fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Evo Plus MB-MC64KA Class 10 UHS-I U1 A2 V10 64 GB Micro SD Kart özelliklerini incele, 268,75 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ölçüleri, versiyonu ve class'ını (yazma hızına göre) soruyorum efendim. Ayrıca teypler genellikle SDHC destekler. Bu yüzden maksimum 32GB almanız gerekebilir. Tabii SDXC destekli ise 128GB alabilirsiniz.
Ölçüleri, versiyonu ve Class'ını (yazma hızına göre) soruyorum efendim. Ayrıca teypler genellikle sdhc destekler. Bu yüzden maksimum 32 GB almanız gerekebilir. Tabii sdxc destekli ise 128 GB alabilirsiniz.