Gördüm, 1999 imiş fiyatı. Malzeme kalitesi de aynıysa alınabilir gibi.@Toby Fox Şu yeni rampage Zenith pro ile Dareu A950 Pro'ya bakar mısın ? Dış kasaları ve iç donanımı birebir aynılar.
Eki Görüntüle 95549Eki Görüntüle 95550Eki Görüntüle 95551
Rampage Zenith pro bildiğin Dareu A950 pro'nun rampage ismi ve logosu basılmış hali. İç donanımları bile bire bir aynı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500-4000
Gördüm, 1999 imiş fiyatı. Malzeme kalitesi de aynıysa alınabilir gibi.
Aynı ürüne logo basıp göndermişler bende bir yerden tanıdık geliyor bu diyordum. Düşük bütçede alınabilir bir mouse.
Pazartesi günü canlı desteğe yaz iptal etmek istediğini söyle. Normalde kutuyu açtıktan sonrada keyfi iade yapabiliyorsunuzda işte Wraith onu kabul etmiyor nedense belki THH ile uğraşıp hakkını ararsan iade alırsın anca. aslında kulaklık bile iade edilebiliyor fakat bizim satıcılar kendi kafasına göre hijyen kanunları falan uyduruyorlar.
Max Caulfield
Üstün
Az önce Zowie faremi tekrar taktım, sorunsuz çalışmaya başladı. Sanırım geçici bir sorun olmuş diye tahmin ediyorum. O yüzden yarın fare siparişini iptal edeceğim ve parası gelince de bir süre daha Zowie fareyi test edeceğim. Eğer 2 hafta boyunca çalışmaya devam ederse o zaman fare almaktan vazgeçeceğim.Pazartesi günü canlı desteğe yaz iptal etmek istediğini söyle. Normalde kutuyu açtıktan sonrada keyfi iade yapabiliyorsunuzda işte Wraith onu kabul etmiyor nedense belki THH ile uğraşıp hakkını ararsan iade alırsın anca. aslında kulaklık bile iade edilebiliyor fakat bizim satıcılar kendi kafasına göre hijyen kanunları falan uyduruyorlar.
Edit: Maalesef fare yine aynı sorunu verdi, yani kesin bozulmuş.Az önce Zowie faremi tekrar taktım, sorunsuz çalışmaya başladı. Sanırım geçici bir sorun olmuş diye tahmin ediyorum. O yüzden yarın fare siparişini iptal edeceğim ve parası gelince de bir süre daha Zowie fareyi test edeceğim. Eğer 2 hafta boyunca çalışmaya devam ederse o zaman fare almaktan vazgeçeceğim.
Yani yarın siparişimi iptal ettikten sonra kesin yeni bir fare alacağım gibi görünüyor. Ancak Wraith eSports sitesinden almak istemiyorum çünkü gerek sitelerinde siparişi iptal etme butonu olmaması, gerek iade konusunda kullanıcıyı süründürmeleri nedeniyle uzak durmak istiyorum.
Başka sitelerden 3500-4000 TL'ye hangi fareleri önerirsiniz?
@1689 @Toby Fox
Güncelleme: Az önce Wraith eSports'tan mail geldi, para iadesi yapıldı diye. Hemen banka hesabıma baktım, para hesabıma geri gelmiş. Dün para iadesi için bir mail atmıştım, bugün iade yapmışlar. Çok sevindim.
Şimdi diğer önerilerinize de açığım. 3500-4000 TL bütçe ile hangi oyuncu farelerini önerirsiniz?
@Toby Fox
Son düzenleme:
Ben olsam gene Wraith'den alırdım ama Wraith almak istemiyorsan Deathaddler V3 Pro var. Veya Wraith alırım dersen de Waizowl V2 Pro hala alınabilir bi mouse.Az önce Zowie faremi tekrar taktım, sorunsuz çalışmaya başladı. Sanırım geçici bir sorun olmuş diye tahmin ediyorum. O yüzden yarın fare siparişini iptal edeceğim ve parası gelince de bir süre daha Zowie fareyi test edeceğim. Eğer 2 hafta boyunca çalışmaya devam ederse o zaman fare almaktan vazgeçeceğim.
Edit: Maalesef fare yine aynı sorunu verdi, yani kesin bozulmuş.
Yani yarın siparişimi iptal ettikten sonra kesin yeni bir fare alacağım gibi görünüyor. Ancak Wraith eSports sitesinden almak istemiyorum çünkü gerek sitelerinde siparişi iptal etme butonu olmaması, gerek iade konusunda kullanıcıyı süründürmeleri nedeniyle uzak durmak istiyorum.
@1689 @Toby Fox
Güncelleme: Az önce Wraith eSports'tan mail geldi, para iadesi yapıldı diye. Hemen banka hesabıma baktım, para hesabıma geri gelmiş. Dün para iadesi için bir mail atmıştım, bugün iade yapmışlar. Çok sevindim.
Şimdi diğer önerilerinize de açığım. 3500-4000 TL bütçe ile hangi oyuncu farelerini önerirsiniz?
@Toby Fox
Max Caulfield
Üstün
DA V3 Pro'da scroll sorunu var diye biliyorum. @Toby Fox daha iyi anlatır diye düşünüyorum.Ben olsam gene Wraith'den alırdım ama Wraith almak istemiyorsan Deathaddler V3 Pro var. Veya Wraith alırım dersen de Waizowl V2 Pro hala alınabilir bi mouse.
Hatta ilk başta bu fareyi alacaktım abim kullanıyor diye fakat başka bir konuda scroll sorunundan bahsedilince vazgeçtim.
Bütçe genelinde alınabilecek en iyilerini öneriyorum.DA V3 Pro'da scroll sorunu var diye biliyorum. @Toby Fox daha iyi anlatır diye düşünüyorum.
Deathadder V3 Pro scroll sorunundan dolayi bana kalırsa alinmaz.Ben olsam gene Wraith'den alırdım ama Wraith almak istemiyorsan Deathaddler V3 Pro var. Veya Wraith alırım dersen de Waizowl V2 Pro hala alınabilir bi mouse.
Yukarda önerdim hocam bir sürü model zaten.Az önce Zowie faremi tekrar taktım, sorunsuz çalışmaya başladı. Sanırım geçici bir sorun olmuş diye tahmin ediyorum. O yüzden yarın fare siparişini iptal edeceğim ve parası gelince de bir süre daha Zowie fareyi test edeceğim. Eğer 2 hafta boyunca çalışmaya devam ederse o zaman fare almaktan vazgeçeceğim.
Edit: Maalesef fare yine aynı sorunu verdi, yani kesin bozulmuş.
@1689 @Toby Fox
@Toby Fox
Max Caulfield
Üstün
Deathadder V3 Pro scroll sorunundan dolayi bana kalırsa alinmaz.
Yukarda önerdim hocam bir sürü model zaten.
Waizowl OGM Pro V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Lamzu Thorn 4K Wireless Mouse
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...
Fantech Helios II Pro S XD3V3 4K8K Wireless Mouse
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...
Bunları kastediyorsunuz değil mi?
Elbette.![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
![]()
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Thorn'u cikarabiliriz aslinda listeden.![]()
![]()
![]()
Beyaz renk seçeneğinde ürün standart olarak 1000 Hz gelmektedir. 4000 Hz kullanmak için Lamzu 4K Wireless Dongle ayrıca satın almanız gerekmektedir. Siyah renk seçeneği standart olarak 4000 Hz desteklemektedir, kutu içeriğinden 4K Wireless Dongle çıkmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası...wraithesports.com
![]()
Kutu içeriğinden çıkan dongle 4K Hz desteklemektedir. Mouse, kutu içeriğinden çıkan kablo yardımı ile 8K Hz kullanılabilmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi...wraithesports.com
Ben olsam Helios 2 Pro S alirdim SWAR koduyla.