Öyle yapacağım tamamdır ekran kartının markası için ne düşünüyorsunuz PowerColor hakkında ve RAM'i kingstona çevirmeye gerek var mı önemli mi?
Detaylar
Kim cevapladı?İyi bir marka. Giriş seviye bir kart. Ne güler ne ağlatır diyeyim.öyle yapıcam tamamdır ekran kartının markası için ne düşünüyorsunuz powercolor hakkında
İyi bir marka. Giriş seviye bir kart. Ne güler ne ağlatır diyeyim.
Uzun süre arıza çıkarmasın benim için yeterli.
En iyi modeli alsanız bile ertesi günü bozulabilir, bunun bir garantisi yok. Genel olarak baktığımızda sıkıntı çıkaracak bir model değil.
En iyi modeli alsanız bile ertesi günü bozulabilir, bunun bir garantisi yok. Genel olarak baktığımızda sıkıntı çıkaracak bir model değil.
Normalde 5050 sistem almayı düşünüyordum ama bu kasayı öneren çok oldu o yüzden başlık açayım dedim sizin de son fikrinizi almak isterim özelleştirdiğimiz şekilde uzun süre beni pişman etmeden götürür mü sizce?
Uzun süre götürür. 5050 almak gibi bir hata yapmayın sakın ola, parça kalitesi ortalama güzel bir kasa. Üretim hatası olmadığı taktirde uzun süre yeterli olacaktır.Normalde 5050 sistem almayı düşünüyordum ama bu kasayı öneren çok oldu o yüzden başlık açayım dedim sizin de son fikrinizi almak isterim özelleştirdiğimiz şekilde uzun süre beni pişman etmeden götürür mü sizce?
Diğer parçalar toparlanırda RAM direkt Red Flag.Daha fazla özelleştirme yapmadan bu sistem direkt hazır şekilde alınır mı?
Ne sıkıntısı vardır RAM'in.
Uzun süre götürür. 5050 almak gibi bir hata yapmayın sakın ola, parça kalitesi ortalama güzel bir kasa. Üretim hatası olmadığı takdirde uzun süre yeterli olacaktır.
Çok teşekkür ederim ilginiz için
Ne çıkacağı belli değil.
Çip olarak ellerinde o an ne varsa onu binliyorlar.
Şanslıysanız SK Hynix, şanssızsanız Nanya bile gelebilir.
Ne çıkacağı belli değil.
Çip olarak ellerinde o an ne varsa onu binliyorlar.
Şanslıysanız SK Hynix, şanssızsanız nanya bile gelebilir.
Anladım monitör olarak tavsiyeniz var mı acaba Max 4 5 k
Uzun süre götürür. 5050 almak gibi bir hata yapmayın sakın ola, parça kalitesi ortalama güzel bir kasa. Üretim hatası olmadığı takdirde uzun süre yeterli olacaktır.
Monitör olarak tavsiyeniz var mı acaba Max 4 5 k
Yeni konular
-
-
-
-
Laptopta çalışan monitör masaüstünde çalışmıyor
- DexterMorganBey
-
-
-
ASUS Prime H610M-D için M.2 SSD çoğaltıcı önerisi