Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba,

Bir dostum 360 mm sıvı soğutma alacağını söyledi. Bende Techolay'da bir sorayım acele etme dedim. Çünkü bazı sıvı soğutucular, kronik sorunlu anladığım kadarıyla. Linkleri paylaşıyorum, bunların içerisinden hangilerini tavsiye edersiniz? Bu forumda çok bilgili dostlar var, fikirlerini almadan iş yapmayalım dedim.

Başka marka önerilerine de açık kendisi. İlla linkini paylaştıklarımız olacak diye bir kaide yok tabii.

Görüşlerinizi bekliyorum bu konuda.

Arkadaşlar merhaba,

Bir dostum 360 mm sıvı soğutma alacağını söyledi. Bende Techolay'da bir sorayım acele etme dedim. Çünkü bazı sıvı soğutucular, kronik sorunlu anladığım kadarıyla. Linkleri paylaşıyorum, bunların içerisinden hangilerini tavsiye edersiniz? Bu forumda çok bilgili dostlar var, fikirlerini almadan iş yapmayalım dedim.

Başka marka önerilerine de açık kendisi. İlla linkini paylaştıklarımız olacak diye bir kaide yok tabii.

Görüşlerinizi bekliyorum bu konuda.

Şunu kaçırmayın.

Veya bunu alın.

Şu an en mantıklı bulduklarım bunlar. Arctic her kasaya sığmayabilir özellikle Eski bir kasanız varsa. 420mm sıvı soğutma versiyonu da aynı fiyata var ama her kasada gene 420mm radyatör desteği yok. Onun dışında LCD ekran olsun görüntüsü hoş setup kurucam diyenler için Deepcool'un revize LCD modeli bu şuan güzel. MSI setup kurucam diyenlere Coreliquid 360V2 ve Bütçe dostu olsun çok fiyat vermek istemiyorum diyenlere Thermalright'ın güzel modelleri var.

Hocam sıvı soğutmada Artics çok iyi diyorlar, bu soğutucuyu not aldım.

Lian Li markası nasıl hocam? Bunu da not aldım. İyi bir marka diye hatırlıyorum.

Hocam 420 Mm'lik yeri yok kendisinin. Fiyatı da uygunmuş bununda, 360 mm yok mu bu markada acaba?

Şu an en mantıklı bulduklarım bunlar. Arctic her kasaya sığmayabilir özellikle eski bir kasanız varsa. 420mm sıvı soğutma versiyonu da aynı fiyata var ama her kasada gene 420mm radyatör desteği yok. Onun dışında LCD ekran olsun görüntüsü hoş setup kuracağım diyenler için DeepCool'un revize LCD modeli bu şu an güzel. MSI setup kuracağım diyenlere CoreLiquid 360V2 ve bütçe dostu olsun çok fiyat vermek istemiyorum diyenlere Thermalright'ın güzel modelleri var.

Üstat Thermalright neden bu kadar ucuz, enteresan geldi. Kasası mesh kasa zaten.

V2 versiyonu, sorunsuz çalışır hocam.

V1 versiyonu sorunlu sanırım?

Son düzenleme:
Hocam ASUS'a neden sıcak bakmadınız onu da merak ettim? 6 yıl garanti veriyorlar, sıvı soğutmalar hava soğutmalar kadar uzun ömürlü değiller benim bildiğim. Garantinin uzun olması da iyi değil mi sizce? @20424

Üstat dediğin gibi onda zaten stok kalmamış, Amazon'da gördüm oda farklı bir model gibiydi. @Merdt,