Bir dostum 360 mm sıvı soğutma alacağını söyledi. Bende Techolay'da bir sorayım acele etme dedim. Çünkü bazı sıvı soğutucular, kronik sorunlu anladığım kadarıyla. Linkleri paylaşıyorum, bunların içerisinden hangilerini tavsiye edersiniz? Bu forumda çok bilgili dostlar var, fikirlerini almadan iş yapmayalım dedim.
Başka marka önerilerine de açık kendisi. İlla linkini paylaştıklarımız olacak diye bir kaide yok tabii.
Bir dostum 360 mm sıvı soğutma alacağını söyledi. Bende Techolay'da bir sorayım acele etme dedim. Çünkü bazı sıvı soğutucular, kronik sorunlu anladığım kadarıyla. Linkleri paylaşıyorum, bunların içerisinden hangilerini tavsiye edersiniz? Bu forumda çok bilgili dostlar var, fikirlerini almadan iş yapmayalım dedim.
Başka marka önerilerine de açık kendisi. İlla linkini paylaştıklarımız olacak diye bir kaide yok tabii.
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu an en mantıklı bulduklarım bunlar. Arctic her kasaya sığmayabilir özellikle Eski bir kasanız varsa. 420mm sıvı soğutma versiyonu da aynı fiyata var ama her kasada gene 420mm radyatör desteği yok. Onun dışında LCD ekran olsun görüntüsü hoş setup kurucam diyenler için Deepcool'un revize LCD modeli bu şuan güzel. MSI setup kurucam diyenlere Coreliquid 360V2 ve Bütçe dostu olsun çok fiyat vermek istemiyorum diyenlere Thermalright'ın güzel modelleri var.
En ucuz Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Aqua Elite 360 ARGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG CoreLiquid 360R V2 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şu an en mantıklı bulduklarım bunlar. Arctic her kasaya sığmayabilir özellikle eski bir kasanız varsa. 420mm sıvı soğutma versiyonu da aynı fiyata var ama her kasada gene 420mm radyatör desteği yok. Onun dışında LCD ekran olsun görüntüsü hoş setup kuracağım diyenler için DeepCool'un revize LCD modeli bu şu an güzel. MSI setup kuracağım diyenlere CoreLiquid 360V2 ve bütçe dostu olsun çok fiyat vermek istemiyorum diyenlere Thermalright'ın güzel modelleri var.
Hocam ASUS'a neden sıcak bakmadınız onu da merak ettim? 6 yıl garanti veriyorlar, sıvı soğutmalar hava soğutmalar kadar uzun ömürlü değiller benim bildiğim. Garantinin uzun olması da iyi değil mi sizce? @20424
Üstat dediğin gibi onda zaten stok kalmamış, Amazon'da gördüm oda farklı bir model gibiydi. @Merdt,