2254

Üstün
Makaleler
7
iPhone 11'den geçilecek. Oyun oynamıyorum, bu yüzden oyun performansı hiç önemli değil. Kamerası da iPhone 11'den kötü olmasın yeterli. Çok büyük olmasını istemiyorum, mümkünse iPhone 11 gibi olursa iyi olur. Benim için en önemlisi gözü yormaması. Bu yüzden PWM değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi benim için. Buradan sonra önem sıralaması ekran kalitesi> hız>batarya performansı>ses>kasa kalitesi diye gidiyor. Kasa kalitesinin aman aman olmasına gerek yok, kamera ve kasa kalitesi iPhone 11'den kötü olmasın yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11'den geçilecek. Oyun oynamıyorum, bu yüzden oyun performansı hiç önemli değil. Kamerası da iPhone 11'den kötü olmasın yeterli. Çok büyük olmasını istemiyorum, mümkünse iPhone 11 gibi olursa iyi olur. Benim için en önemlisi gözü yormaması. Bu yüzden PWM değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi benim için. Buradan sonra önem sıralaması ekran kalitesi> hız>batarya performansı>ses>kasa kalitesi diye gidiyor. Kasa kalitesinin aman aman olmasına gerek yok, kamera ve kasa kalitesi iPhone 11'den kötü olmasın yeterli.

Honor 400 pro/s24+ bulunuyor.
Karşılaştırırsak.
Ekran konusunda S24+
Bataryada Honor 400 Pro.
Kamerada S24+
İşlemcide (ikisi de iyi) Honor 400 Pro.
Kasa kalitesi bariz S24+
Ses olarak ikisi de üzmez.
Zaten bu iki telefon IP11'den kat kat daha iyi.
Eğer iyi ekran iyi kamera iyi kasa kalitesi istersen S24+
İyi batarya iyi işlemci istersen Honor 400 Pro.

Honor 400 Pro öneririm. Bütçe biraz çıkarsa S25 alınabilir. Veya beklenerek S25 FE alınabilir.

Batarya işlemciden daha önemliyse S24+ yeterli olur.
Ama batarya performansı dediğimiz S22 bile en kötü 5 6 saat veriyorsa S25 de en kötü o kadar verir.

Honor 400 pro/s24+ bulunuyor.
Karşılaştırırsak.
Ekran konusunda S24+
Bataryada Honor 400 Pro.
Kamerada S24+
İşlemcide (ikisi de iyi) Honor 400 Pro.
Kasa kalitesi bariz S24+
Ses olarak ikisi de üzmez.
Zaten bu iki telefon IP11'den kat kat daha iyi.
Eğer iyi ekran iyi kamera iyi kasa kalitesi istersen S24+
İyi batarya iyi işlemci istersen Honor 400 Pro.

Batarya işlemciden daha önemliyse S24+ yeterli olur.
Ama batarya performansı dediğimiz S22 bile en kötü 5 6 saat veriyorsa S25 de en kötü o kadar verir.
Ekran için batarya ve işlemciden vazgeçmem muhtemelen. İki telefonun da kamerası İphone 11'den iyidir diye tahmin ediyorum. Honor'a daha yakınım şu an.

Samsung panellerin PWM'leri 240-480 Hz bandinda geziyor. Hassasiyetiniz varsa sıkıntı cikarabilir.

O konuyu araştırdım bazıları yüksek bazıları düşük diyor. Mağazada incelemesi daha iyi olur.
Ama rahatsız ediyorsa Honor 400 Pro alabilir.

Ekran için batarya ve işlemciden vazgeçmem muhtemelen. İki telefonun da kamerası iPhone 11'den iyidir diye tahmin ediyorum. Honor'a daha yakınım şu an.

Yani şahsen sizin için 400 Pro daha uygun.
Kamera olarak iPhone 11'den fazlasıyla iyiler biri orta-üst biri amiral gemisi telefon :D 2019 yılından kalma telefonu bir zahmet geçsinler.