@2254 video izlemeyi seviyorsan örnek şu videolara bakabilirsin. Fikir edinmiş olursun.
O konu hakkında bilgim yok.
İncelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakacağım. Bu iki model dışında alternatif var mı? Yoksa bu ikisi mi sadece?
@2254 video izlemeyi seviyorsan örnek şu videolara bakabilirsin. Fikir edinmiş olursun.
O konu hakkında bilgim yok.
İncelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakacağım. Bu iki model dışında alternatif var mı? Yoksa bu ikisi mi sadece?
S25 bakın.iPhone 11'den geçilecek. Oyun oynamıyorum, bu yüzden oyun performansı hiç önemli değil. Kamerası da iPhone 11'den kötü olmasın yeterli. Çok büyük olmasını istemiyorum, mümkünse iPhone 11 gibi olursa iyi olur. Benim için en önemlisi gözü yormaması. Bu yüzden PWM değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi benim için. Buradan sonra önem sıralaması ekran kalitesi> hız>batarya performansı>ses>kasa kalitesi diye gidiyor. Kasa kalitesinin aman aman olmasına gerek yok, kamera ve kasa kalitesi iPhone 11'den kötü olmasın yeterli.
S25'e kıyasla kötü ama onun dışında güzel. Alternatifi Honor 400 Pro'da güzeldir, ama güncelleme desteği üzer.Not aldım, S24 Plus nasıl? Gözü diğer modellere göre yorar mı?
Bu istek Samsung cihazları baştan eliyor.Benim için en önemlisi gözü yormaması. Bu yüzden PWM değeri ne kadar yüksekse o kadar iyi benim için.
Şu kriterlere ve PWM Dimming değerine göre en uygun kompakt cihaz Vivo X200 FE gibi duruyor. Ancak bütçenizi 10 bin TL civarında aşıyor. Çıkabilirseniz cihazı incelemenizi öneririm.Buradan sonra önem sıralaması ekran kalitesi> hız>batarya performansı>ses>kasa kalitesi diye gidiyor.
S25 bakın.
S25'e kıyasla kötü ama onun dışında güzel. Alternatifi Honor 400 Pro'da güzeldir ama güncelleme desteği üzer.
Bu istek Samsung cihazları baştan eliyor.
Şu kriterlere ve PWM dimming değerine göre en uygun kompakt cihaz Vivo X200 FE gibi duruyor. Ancak bütçenizi 10 bin TL civarında aşıyor. Çıkabilirseniz cihazı incelemenizi öneririm.
Onun dışında Honor 400 Pro, Xiaomi 14t Pro, Realme GT 6 ve Oppo Reno 14 5G ihtiyacınızı karşılayabilecek cihazlar. Kompaktlık daha ağır başlıyorsa Xiaomi 14 de düşünülebilir.
S24+ alsaydınız daha iyi olurdu ama hayırlı olsun.S25'e bütçem çıkmıyordu Honor 400 Pro aldım.
Xiaomi, Realme ve Oppo ile alakalı yazılım açısından şikayetler duydum. Bu yüzden tercihimi Honor'dan yana yaptım. Umarım pişman etmez.
S24+ alsaydınız daha iyi olurdu ama hayırlı olsun.
PWM Dimming'i yüksek cihaz isteniyor, siz hala S24+ diyorsunuz.S24+ alsaydınız daha iyi olurdu ama hayırlı olsun.
Kişisel tercihiniz. Hayırlı olsun. Ek bilgi olarak şunu söylemek isterim; internetteki yorumlara bakarsanız Samsung harici arayüz beğenilmez, ancak Çin markalarının cihazlarını kullanan biri olarak; benim deneyimlerimin, birilerinin şikayetleriyle pek örtüşmediğini rahatlıkla söyleyebilirim. Güzel tercih. İyi günlerde kullanın.Xiaomi, Realme ve Oppo ile alakalı yazılım açısından şikayetler duydum. Bu yüzden tercihimi Honor'dan yana yaptım. Umarım pişman etmez.