Tavsiyem şu anlık dışarıdan çok yakın çevrene satmaya çalış. Hem hatalarını fark etmen daha kolay olur hem de yeni başladığın için sorunlarla karşılaşsan bile düzeltme şansın olur. Ayrıca figür tarzı şeylerden çok işlevsel şeyler daha çok satıyor, en azından benim için öyle. Özellikle Switch için aksesuarlar ve yedek parçalar üretiyorum ve bu kilit sistemini bile tamircilere nohuttan küçük olmasına rağmen 100 taneyi 100 TL'den satıyordum. O kadar kullanışlı ve Türkiye'de olmayan yedek parça ve aksesuarlar var ki en basitinden joycon tutuculardan 20-30 tane rahat satıyorum çünkü orjinalin 3-4 katı daha uygun. Hatta yaptığım yedek parçayı kendi kırık Switch'ime bile taktım.
Böyle bir fikrin varsa cihaza sahip olmanı şiddetle tavsiye ederim en azından bir deneme baskısı alıp kendi cihazına takarsan ve denemiş olursan müşteriye bozuk ürün gelme riskini kaldırıp sorun yaşamanı en aza indirirsin. Ben Switch'den örnek verdim fakat herhangi bir cihaz olabilir. Ayrıca böyle yedek parçalarda kalibrasyonda çok önemli tolarence testler gibi testlerde kusursuz yapmak lazım.