Başlangıç seviyesi 3D tasarım yapmak için program arıyorum.
Yeni başlıyorsan Fusion 360 kullanabilirsin. Blender kullanmanı önermem yeni isen. Tabi Blender çok daha iyi ve gelişmiş bir program ama Fusion 360 hem yeni başlayanlar için daha iyi, hemde Blender'da olmayan ve gayet iyi ve önemli olan birkaç özellik var.

Blender'ı gerçekten öğrenirsen yapabileceklerinin sınırı yok. Tabi ne için kullanacağın da önemli.

Ahşaptan bilgisayar kasası tasarlamak istiyorum çizim yapmak yerine 3B modelleme ile detaylı yaparak daha işime gelir diye düşünüyorum.
Eğer milimine kadar detaylı yapacağım diyorsan zor taşın altına girip Blender öğrenebilirsin. Tabi öğrenirsen çok iyi olur işine gelir. Ama çok detaylı çizmeyeceğim diyorsan Fusion 360 kullanmanı öneririm. Benimde Blender'da önce yıllardır kullandığım bir program.

Eğer milimine kadar detaylı yapacağım diyorsan zor taşın altına girip Blender öğrenebilirsin. Tabii öğrenirsen çok iyi olur işine gelir. Ama çok detaylı çizmeyeceğim diyorsan Fusion 360 kullanmanı öneririm. Benim de Blender'da önce yıllardır kullandığım bir program.

Öğrenmek uzun zaman alır belki ama kasanın kablo tasarımına kadar detaylı yapmak istiyorum. Kablo karışıklığı olmaması için.

Öğrenmek uzun zaman alır belki ama kasanın kablo tasarımına kadar detaylı yapmak istiyorum. Kablo karışıklığı olmaması için.
Aslında Fusion 360ta'da yapabilirsin bunları. Kolay anlattım ben azıcık ama Fusion 360 hem içinde çok fazla özellik olan hemde diğer programlara göre çok kolay olan bir program.